Etelä-Pohjanmaan epilepsiayhdistys

Epilepsiayhdistyksemme on epilepsiaa sairastavien ihmisten ja heidän läheistensä tukiyhdistys. Tavoitteemme on tukea epilepsiaa sairastavia ihmisiä elämään tasa-arvoisina muun väestön kanssa. Järjestämme tapahtumia, virkistystoimintaa ja vertaistapaamisia. Välitämme ajanmukaista tietoa epilepsiasta ja korostamme epilepsian hyvän hoidon, arjessa pärjäämisen sekä työllistymisen merkitystä. Toimintamme perustuu vapaaehtoisten panokseen.

Toimimme Seinäjoen keskussairaalan alueella ja toimintapiiriimme kuuluu kaikki keskussairaalapiirin 18 kuntaa.

Ajankohtaista -osiosta viimeisimmät menot ja meiningit! Muistakaa käydä katsomassa :)

Menneet tapahtumat -osiossa kertomuksia tapahtumista jotka jo olivat.

 

Arvoisa jäsen,

Etelä-Pohjanmaan Epilepsiayhdistys viettää tänä vuonna 40-vuotisjuhlaa, joka pidetään 23.11.2019 Seinäjoella. Tarkempi ohjelma ja kutsu lähetetään jäsenistölle syksyn tullen.

Eduskunta ja eurovaalit ovat ohi, ja ne työllistivät myös yhdistyksemme vapaaehtoisia Pieni Ele-keräyksen tiimoilta.Suuri kiitos kaikille Teille, jotka toimitte vaalipaikoilla lipasvahteina ja näin Teitte tärkeää työtä niin epilepsiaa sairastavien kuin yhdistyksenkin eteen.

Viime vuonna alkanut kaverikahviloiden pito ympäri Etelä-Pohjanmaata on jatkunut vilkkaana.Kahviloista saatu palaute on ollut myönteistä ja se on tuonut myös uusia ihmisiä mukaan yhdistyksen toimintaan mukaan. Jos sinä haluat järjestää kaverikahvila-tilaisuuden jossain päin maakuntaa ole yhteydessä toimistolle, saat apua ja neuvoja järjestelyihin.

Epilepsiayhdistyksen toimisto muuttaa Seinäjoella uusiin tiloihin ensi syyskuun alussa. Toimistomme sijaitsee jatkossa lähellä parinsadan metrin päässä Järjestötalolta, Etelä-Pohjanmaan Nuorisoseuran kanssa samoissa tiloissa (osoite: Kalevankatu 5 A 21 60100 Seinäjoki) Osoite muuttuu, mutta muut yhteystiedot säilyvät ennallaan.

Aurinkoista kesää

Tuomas Koivuniemi
puheenjohtaja
puh. 050 357 9371
tuomas@koivuniemi.eu

 

Sivu on päivitetty 13.06.2019