Yhdistys

Epilepsiayhdistyksemme on epilepsiaa sairastavien ihmisten ja heidän läheistensä tukiyhdistys. Tavoitteemme on tukea epilepsiaa sairastavia ihmisiä elämään tasa-arvoisina muun väestön kanssa. Järjestämme tapahtumia, virkistystoimintaa ja vertaistapaamisia. Välitämme ajanmukaista tietoa epilepsiasta ja korostamme epilepsian hyvän hoidon, arjessa pärjäämisen sekä työllistymisen merkitystä. Toimintamme perustuu vapaaehtoisten panokseen.

Toiminta-alueenamme on Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski TL, Lieto, Loimaa, Länsi-Turunmaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Punkalaidun, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Tarvasjoki, Turku ja Vampula.

Jäsenkirjeemme ilmestyy kolme kertaa vuodessa.

Jäsenkirje on mahdollista pyytää myös sähköisessä muodossa postin sijaan. Näin säästämme postituskuluja, ja jäsenkirjeen saa tallennettua tietokoneelle pdf-muodossa. Riittää, että toimistolle ilmoitatte sähköpostiosoitteen!

Tapahtumamme ilmoitamme myös

Facebookiin: Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry