Takaisin

Haemme uutta työntekijää

Uutiskuva

Haemme uutta työntekijää

07.08.2019

Uudenmaan epilepsiayhdistyksen tärkeimpänä tehtävänä on epilepsiaa sairastavien ja heidän läheistensä vertaistuen mahdollistaminen. Toimimme myös epilepsiaa sairastavien kasvoina ja edunvalvojina ja tarjoamme jäsenillemme monipuolista virkistäytymistä.

Oletko sinä se hyvä tyyppi, jolla on organisointikyky hallussa, siedät ajoittaista itsekseen puurtamista ja olet innokas kehittämään yhdistystoimintaa? Nykyisen työntekijämme siirtyessä toisiin tehtäviin Uudenmaan epilepsiayhdistys hakee sinua: energistä ja itseohjautuvaa yhteisövastaavaa, joka yhdessä hallituksen ja muiden vapaaehtoisten kanssa hoitaa homman kotiin.

Työnkuvaasi kuuluu toimiston perustehtävinä talous- ja jäsenasioiden hoitaminen, jäsenkirjeen koostaminen, verkkosivujen ja Facebookin ylläpito sekä tapahtumien suunnittelu ja toteutus yhdessä vapaaehtoisten kanssa.

Sinulla pysyy langat käsissä, olet järjestelmällinen ja jämäkkä ja osaat motivoida vapaaehtoisia. Tarjoamme vastuullisen työn, jossa pääset kehittämään itseäsi. Työnkuvaa voidaan omien vahvuuksiesi mukaan muokata hallitusten jäsenten kesken.

Toimintamme on vähitellen laajentumassa myös muihin Uudenmaan alueen kuntiin, jonka vuoksi tärkeä osa työtäsi on olla rakentamassa alueellisia vertaistukiyhteisöjä. Onko sinulla sellaiset taidot, että osaat keskustella vastasairastuneiden kanssa? Arvostamme potilasjärjestökokemusta, itseohjautuvuutta sekä inhimillistä ja innostavaa työotetta.

Yhdistyksellä on työhuone Epilepsialiiton toimistolla Malmilla Helsingissä ja tätä kautta olet osa isompaa työyhteisöä. Työtä on jonkin verran iltaisin (mm. sihteerinä hallituksen kokouksissa) ja se edellyttää matkustusvalmiutta Uudenmaan alueella. Palkkaus perustuu sosiaalialan järjestöjen TES:een. Voit halutessasi myös esittää palkkatoiveen. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätiedot: puheenjohtaja Kalle-Pekka Hietalalta arkipäivisin klo16-20 p.040 652 1022 tai sähköpostitse kallepekka.hietala@gmail.com. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen PDF-muodossa sekä lataa 1-2 min. mittainen esittelyvideo itsestäsi luotettavalle alustalle verkkoon 25.8.2019 mennessä osoitteeseen kallepekka.hietala@gmail.com. Haastattelut pidetään elokuun 2019 aikana.

Sivu on päivitetty 07.08.2019