Takaisin

Tule mukaan HUS:n asiakasraatiin!

Uutiskuva

Tule mukaan HUS:n asiakasraatiin!

07.08.2019

HUS:n tavoitteena on lisätä potilaslähtöisyyttä ja potilaiden aktiivista osallistumista hoitoonsa. Yksi keino tähän ovat asiakasraadit, joissa on mukana palveluja käyttäneitä asiakkaita, heidän omaisiaan ja henkilökuntaa.

Vuoden 2019 syksyllä HUS käynnistää asiakasraadin vaikeiden ja harvinaisten epilepsioiden osalta. Asiakasraadin jäsenenä pääset mukaan palveluiden suunnitteluun, kehittämiseen, arviointiin ja seurantaan. Mielipiteesi ja näkemyksesi ovat tärkeitä, asiakasraadissa pääset vaikuttamaan.

Voit hakea mukaan, jos olet ollut HUS:issa potilaana tai omaisena ja sairautena on vaikea tai harvinainen epilepsia. Käytännössä asiakasraadin toiminta toteutuu kokoontumisina neljä kertaa vuodessa arki-iltaisin. 

Miten pääsen mukaan?

Pyydä sähköpostitse hakulomake Liisa Metsähonkalalta ja palauta se elokuun loppuun mennessä. Kaikkiaan valitsemme mukaan 6-10 henkilöä. Valinnat tehdään hakemusten ja haastatteluiden pohjalta. Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Toiminta käynnistyy kahdella valmennuspäivällä. Seuraava valmennus on 25-26.9.2019. 

 

Lisätietoja: Metsähonkala Eeva-Liisa Apulaisylilääkäri HYKS, LASTEN JA NUORTENSAIRAUDET Lastenneurologian toiminnot, vastaanotot, ULST s-posti: eeva-liisa.metsahonkala@hus.fi 050 427 2989

HUS asiakasraatitoiminta: http://www.hus.fi/potilaalle/palaute-ja-osallisuus/asiakasraadit/Sivut/default.aspx

Sivu on päivitetty 19.08.2019