Takaisin

Uudenmaan epilepsiayhdistys tiedoittaa epidemia-aikaan

Uutiskuva

Uudenmaan epilepsiayhdistys tiedoittaa epidemia-aikaan

18.03.2020

Uudenmaan epilepsiayhdistys tiedoittaa, Korona, Covid-19, tilanteeseen liittyen:

Kuten olette varmasti tietoisia, Korona-epidemia aikana Suomen hallitus on kieltänyt yli 10 ihmisen julkiset tapaamiset, kehottanut huomioimaan riskiryhmiä. Paljon tapahtumia on peruttu, ja niin myös Epilepsialiiton linjaamana olemme Uudenmaan yhdistyksessä päätyneet perumaan kaikki kevään tapahtumamme 30 toukokuuta saakka. Muutoksista ilmoitamme myöhemmin. 

Paljon tapahtumia siirtyy syksylle, mukaan lukien Karting, jooga, perhetoiminnan tapahtumat sekä nuorten leiri. Myös teatterit sekä Hyvinkään kerho perutaan.
Helsingin ja Vantaan kaverikahvit jatkuvat syksyllä. 
Karting-ajot ovat siirtyneet 5.9.2020 ja muutama paikka on vielä vapaana.

Hauhon perinteinen kesäleiri järjestetään näillä näkymin edelleen 12-14.6. 
Tämä leiri on kulkenut perinteissämme monen kymmenen vuoden ajan ja se tarjoaa vapaata virkistäytymistä, saunomista ja vertaistoimintaa Hauhon Ilorannassa. Jos olet kiinnostunut tapahtumasta, voit laittaa viestiä osoitteeseen toimisto.uusimaa@epilepsia.fi. Lisätietoa myöhemmin! 

Ilmoitamme myöhemmin lisää!

Mitä järjestämme epidemia-aikana?
 

Facebook: Kehotan seuraamaan toimintaamme Facebookissa: Uudenmaan epilepsiayhdistys ry. Sieltä löydät ajankohtaista tietoa epidemia-ajan aikaisesta toiminnasta, artikkeleita ja ajankohtaista tietoa! Tästä Facebookkiin

Youtube: Tule seuraamaan videoitamme Youtubeen! Uudenmaan epilepsiayhdistyksen Youtube-kanavalla tulet näkemään pian erilaisia videoita, tehtäviä ja aktiviteetteja, joista on iloa myös epidemian alla! Jos sinulle tulee mieleen kuvausideoita, laita viestiä sähköpostiimme! Yhteisö ottaa mielellään mukaan uusia tekijöitä! 
Tästä youtubeen
Jos linkki ei toimi, kopioi tämä selaimeesi: https://www.youtube.com/channel/UCyK-NlwD61WYwKbnWs_jDNw?view_as=subscriber 

Blogi: Olemme luoneet yhdistyksellemme blogin, johon tulemme keräämään tekstejä vertaisilta, aktiiveilta ja ammattilaisilta sekä paljon muuta mukavaa lähiaikoina! Blogiin pääset tästä
Jos linkki ei toimi, kopioi tämä selaimeesi: https://uudenmaanepilepsiayhdistys.blogspot.com/ 

Olemme kartoittamassa mahdollisuuksia Internetissä järjestettäville verkko-kahviloille. Ilmoitamme lisätietoista Facebook-sivuilla sekä nettisivuillamme.

Olemme yhä tavoitettavissa sähköpostilla: toimisto.uusimaa@epilepsia.fi sekä puhelimitse (ti-to klo 10-14) 050 5354 009 sekä yhteyttä voi ottaa myös Facebookissa, Instagramissa ja muissa some-kanavissamme.

Terveisiä ja voimia kaikille!
Yhteisö välittää edelleen!

Uudenmaan epilepsiayhdistys & Lotta toimistolta.  

 

Sivu on päivitetty 18.03.2020