Vapaehtoistoiminnan suunnittelupäivä 2023 materiaalit

Vapaaehtoistoiminnan suunnittelupäivä on tarkoitettu nykyisille vapaaehtoistoimijoillemme ja kaikille yhdistystoiminnasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneille. Tänä vuonna kokoonnuimme Tampereelle, Mikkeliin ja Kemiin. Myös etäyhteyksin oli mahdollista osallistua yksin tai porukalla. Mukana oli yli 40 osallistujaa eri puolilta Suomea.

Materiaalit/suunnittelupäivän aikana esitetyt diat

Tiedostomuoto: PDF

Tulevat tapahtumat

Kuvaus tiedostosta: Vapaaehtoistoiminnan suunnittelupäivässä 18.11.2023 esitetyt diat, joissa käydään läpi epilepsiayhteisön tulevia tapahtumia ja muita epilepsiayhdistykselle tärkeitä asioita.

Lataa tiedosto
Tiedostomuoto: PDF

Tietoturva epilepsiayhdistyksissä

Kuvaus tiedostosta: Vapaaehtoistoiminnan suunnittelupäivässä 18.11.2023 esitetyt diat, joissa käsitellään epilepsiayhdistysten tietoturvaan liittyviä teemoja ja tuodaan esiin tietoturvaa parantavia tulevia toimenpiteitä.

Lataa tiedosto
Tiedostomuoto: PDF

Turvallisemman tilan periaatteet epilepsiayhteisössä

Kuvaus tiedostosta: Vapaaehtoistoiminnan suunnittelupäivässä 18.11.2023 esitetyt diat, joissa käsitellään epilepsiayhteisön turvallisemman tilan periaatteita ja siihen liittyviä asioita.

Lataa tiedosto
Tiedostomuoto: PDF

Houkutteleva yhdistys

Kuvaus tiedostosta: Vapaaehtoistoiminnan suunnittelupäivässä 18.11.2023 esitetyt diat, joissa käydään keinoja, miten kertoa yhdistystoiminnasta napakasti ja miten hissipuhe saadaan muodostettua.

Lataa tiedosto

Kysy lisää!

Aida Mikkola

Kehitän ja tuen vapaaehtois- ja nuorten toimintaa. Vastaan Epilepsialiiton neuvontaan sekä kehitän ja osallistun vertaistuki-, ryhmä- ja kurssityöhön.

Tanja Vihriälä-Määttä

Kehitän ja tuen vapaaehtois- ja lapsi- ja perhetoimintaa. Vastaan Epilepsialiiton neuvontaan sekä kehitän ja osallistun vertaistuki-, ryhmä- ja kurssityöhön.

Hanna-Reetta Ruokamo

Kehitän ja tuen vapaaehtoistoimintaa. Vastaan Epilepsialiiton neuvontaan sekä kehitän ja osallistun vertaistuki-, ryhmä- ja kurssityöhön.

Heli Lehtimäki

Vastaan Epilepsialiiton asiakaspalvelusta ja toimin jäsenyhdistysten tukena. Vastuullani ovat jäsenasiat, osoitteenmuutokset sekä materiaalitilaukset. Toimin rekisteriasioiden yhteyshenkilönä.

Piritta Selin

Vastaan Epilepsialiiton järjestötoiminnasta sekä toimin vapaaehtois- ja vertaistoiminnan valtakunnallisena koordinaattorina. Toimin Epilepsialiitossa tietosuojavastaavana.

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?