Yhdistysten esittelyt Epilepsialehdessä 2022

Vuonna 2022 Epilepsialehdessä ilmestyy neliosainen juttusarja ”Yhdistykset tutuksi, käy peremmälle!”. Lehden jokaisessa neljässä numerossa esitellään 5-6 epilepsiayhdistystä lyhyen jutun ja kuvan kautta. Juttu tarjoaa yhdistykselle mahdollisuuden esitellä yhdistystään omalla persoonallisella tavalla. Tavoitteena on tehdä yhdistystä tunnetuksi ja houkutella mukaan uusia toimijoita – niin nykyisiä jäseniä kuin uusia aktiivisia toimijoita ja potentiaalisia jäseniä.

Ensimmäiset jutut julkaistiin Epilepsialehdessä 1/2022, jolloin esittelyssä olivat Etelä-Pohjanmaan epilepsiayhdistys, Lapin alueen epilepsiayhdistys, Kuopion seudun epilepsiayhdistys, Uudenmaan epilepsiayhdistys ja Etelä-Kymen epilepsiayhdistys. Epilepsialehdessä 2/2022 olivat vuorossa Pirkanmaa, Päijät-Häme, Vaasa, Vakka-Suomi ja Turku. Epilepsialehdessä 3/2022 esittelynsä kertoivat Mikkelin seudun epilepsiayhdistys, Kanta-Hämeen epilepsiayhdistys, Kala- ja Pyhäjokilaakson epilepsiayhdistys, Varkauden seudun epilepsiayhdistys ja Rauman seudun epilepsiayhdistys. Vuoden viimeisessä lehdessä on esittelyt Joensuun seudun epilepsiayhdistykseltä, Keski-Suomen epilepsiayhdistykseltä, Satakunnan epilepsiayhdistykseltä, Pohjois-Pohjanmaan epilepsiayhdistykseltä ja Keski-Pohjanmaan epilepsiayhdistykseltä. Lehti ilmestyy 23.11.

Kysy lisää!

Piritta Selin

Vastaan Epilepsialiiton järjestötoiminnan kehittämisestä ja toteuttamisesta sekä toimin vapaaehtois- ja vertaistoiminnan valtakunnallisena koordinaattorina. Toimin Epilepsialiitossa tietosuojavastaavana.

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?