Min egen styrkebok

0,00 

Min egen styrkebok on Ikioma voimakirjani -lastenkirjan ruotsinkielinen käännös. Ikioma voimakirjani syntyi lasten toiveita ja ideoita kuunnellen. Kirja tarjoaa tietoa epilepsiasta ja vahvistaa epilepsiaa sairastavan lapsen minäkuvaa.

Voit tutustua kirjaan myös verkossa: Min egen styrkebok, pdf-tiedosto (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Kuvaus

Min egen styrkebok on Ikioma voimakirjani -lastenkirjan ruotsinkielinen käännös. Ikioma voimakirjani syntyi lasten toiveita ja ideoita kuunnellen. Kirja tarjoaa tietoa epilepsiasta ja vahvistaa epilepsiaa sairastavan lapsen minäkuvaa. Ikiomassa voimakirjassa kerrotaan, millainen sairaus epilepsia on ja miten sitä tutkitaan. Kirjasta löytyy myös lasten toivoma kuva aivoista.

Kirjassa seikkailevat Aapo ja Emma kannustavat lukijaa pohtimaan muun muassa omia lempijuttuja ja unelmia erilaisten puuha- ja pohdintatehtävien avulla. Kirjasta löytyy esimerkiksi tunnemittaria, väritystehtäviä, kohtauskalenteri ja päiväkirja sekä tarkempaa tietoa aivojen toiminnasta.

Kirja on pehmeäkantinen ja siinä on 20 sivua. Voit tutustua kirjaan myös verkossa: Min egen styrkebok, pdf-tiedosto (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).