Minusta tulee isona… -kerhon käsikirja

0,00 

Minusta tulee isona… -kerhon käsikirja on tarkoitettu kerhon ohjaajille. Käsikirjassa kerrotaan, miten kerho toimii, mitä sen järjestämiseen tarvitaan ja mikä on kerhon hyöty sekä tarkoitus lapselle ja lapsiryhmälle.

Osasto:

Kuvaus

Minusta tulee isona… -kerho on kehitetty esi- ja alkuopetusikäisille lapsille. Kerhossa käsitellään epilepsiaa Ville- tarinoiden sekä erilaisten toiminnallisten tehtävien kautta. Oleellinen osa Minusta tulee isona… – kerhomallia on omien vahvuuksien tunnistaminen sekä unelmointi. Missä olen hyvä / taitava? Mitä haluan tehdä kun kasvan isoksi? Mitä minun tarvitsee tehdä, että voisin saavuttaa unelmani?

Kerhon tavoitteena on, että lasten ymmärrys epilepsiasta pitkäaikaissairautena lisääntyy sekä itsetunto ja pärjäämisen tunne vahvistuu. Samalla vahvistetaan lasten kokemusta yhdenvertaisuudesta sekä osallisuudesta.

Minusta tulee isona… – kerhon käsikirjassa kerrotaan miten kerho toimii, mitä sen järjestämiseen tarvitaan ja mikä on kerhon hyöty sekä tarkoitus lapselle ja lapsiryhmälle. Käsikirja on tarkoitettu kerhon ohjaajille. Kerho on suunnattu 5-8 vuotiaille lapsille.

Käsikirja on pehmeäkantinen ja 29 sivua pitkä. Voit tutustua käsikirjaan myös verkossa (pdf-tiedosto).