Koulutukset

Tällä sivulla näet ajankohtaiset koulutus-uutiset. Tarkempia tietoja Epilepsiaseuran omista ja eri yhteistyötahojen kanssa järjestämistä koulutuksista näet Valtakunnalliset koulutukset- ja Alueelliset koulutukset-osioista. Muiden tahojen järjestämät koulutukset löytyvät Muut koulutukset -osiosta.

Tulevia koulutuksia:

Kuopio Epilepsy Symposium 2024

Tapahtuma on suunnattu alan lääkäreille, tutkijoille, opiskelijoille ja koko moniammatilliselle työryhmälle.

Alkamispäivä: 13.3.2024, klo 13.00
Päättymispäivä: 15.3.2024, klo 16.00
Tapahtumapaikka: Kuopion Kaupunginteatteri, Niiralankatu 2, 70600 Kuopio
Ilmoittautuminen: ilmoittaudu tästä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Tervetuloa kymmenenteen Kuopio epilepsiasymposiumiin 13.–15.3.2024!

Kolmipäiväisessä kansainvälisessä tapahtumassa esitellään uusinta tietoa epilepsiaan liittyvistä aiheista, ja erityisesti vaikeiden ja harvinaisten epilepsioiden näkökulmasta. Lisäksi jatketaan nuorten epilepsiasta kiinnostuneiden lääkäreiden ja tutkijoiden YES-ILAE-Finland -verkostoitumista.

Tapahtuma on suunnattu alan lääkäreille, tutkijoille, opiskelijoille ja koko moniammatilliselle työryhmälle. Hoitajille on oma rinnakkainen suomenkielinen ohjelma torstai-iltapäivästä perjantaihin. Tulemme hakemaan tapahtumaa erikoislääkärikoulutuksen kurssimuotoiseksi koulutukseksi. Tapahtumassa on abstraktikilpailu. Abstraktihaku on avoinna 1.2. saakka.

Lisää tietoa epilepsiasymposiumin ohjelmasta, abstraktiohjeet ja ohjeet rekisteröitymiseen täältä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Järjestelytoimikunta: Suomen Epilepsiaseura, Lastenneurologinen yhdistys, Epilepsialiitto, UEF Neurologia, KYS Neurokeskus (EpiCARE ERN jäsen).

Lisätietoja saa sähköpostilla osoitteesta KuopioEpilepsySymposium@groups.uef.fi.