Tietoa lehdestä

Julkaisemme viisi kertaa vuodessa ilmestyvää Epilepsialehteä. Painettu lehti toimitetaan kaikille jäsenille ja lisäksi yksittäiset artikkelit sekä näköislehdet ovat kaikkien luettavissa nettisivuillamme. Vuoden viimeisen numeron välissä ilmestyvät myös toivotut kurssiesitteemme. 

”Lue lehden usein kannesta kanteen.”

Lehdessä kuuluu epilepsiaa sairastavien ja heidän läheistensä ääni, tutkittu tieto sekä ajankohtaiset uutiset epilepsian hoidosta, kuntoutumisesta ja sosiaaliturvasta. Osallistumme Epilepsialehdessä myös yhteiskunnalliseen keskusteluun ja nostamme rohkeasti esiin edunvalvonnan kysymyksiä sekä epilepsiaa sairastavien kokemuksia opiskelusta, työllistymisestä ja työelämästä. Lisäksi lehtemme välittää epilepsiaa sairastaville ja heidän läheisilleen tietoa vertaistuesta sekä vinkkejä hyvinvointiin ja terveyteen. 

Ammattilaisille lehti on väylä, jonka kautta on mahdollista saada vinkkejä omaa työtä tukevista työkaluista ja materiaaleista sekä  tutustua epilepsian kanssa elävien arkeen.  

Lehti tavoittaa vuosittain

  • 6 200 jäsentä
  • 1 000 kannatusjäsentä
  • 4 000 verkkolehden lukijaa

Mediakortti

Tiedostomuoto: PDF

2021

Kuvaus tiedostosta: Epilepsialehden mediakortissa kerrotaan mm. lehden ilmestymisaikatauluista sekä ilmoitusaineistojen koosta, toimittamisesta ja hinnoista.

Lataa tiedosto

Ota yhteyttä

Virpi Tarkiainen

Vastaan Epilepsialiiton strategisesta johtamisesta, hallinnosta ja kehittämistoiminnasta hallituksen linjausten mukaisesti. Toimin Epilepsialehden päätoimittajana sekä vastaan sidosryhmäyhteistyöstä.

Elina Kelola

Vastaan Epilepsialiiton viestinnästä ja toimin Epilepsialehden toimitussihteerinä.