Vertaistukea lapsiperheille

Järjestämme vertaistuen mahdollisuuksia lapsiperheille sekä annamme neuvontaa ja keskustelutukea epilepsiaa sairastavan lapsen vanhemmuuden tukemiseen. Perhetoimintamme on tarkoitettu epilepsiaa sairastaville lapsille, heidän vanhemmilleen, sisaruksille sekä muille läheisille.

Verkkokurssilta voimaa ja välineitä epilepsiaan sairastuneen lapsen vanhemmille

Tule mukaan verkkokurssille, jonka voit suorittaa omaan tahtiin! Verkkokurssi on tarkoitettu epilepsiaan sairastuneen lapsen vanhemmille. Se on rakennettu elämäntilanteen jäsentämiseen silloin, kun moni asia on uutta. Kurssi on kaikille avoin ja sitä voi käydä kuukauden ajan kirjautumisesta.

Pääset etenemään kurssilla askel kerrallaan ja teet suunnitelmaa uuden arjen palikoista kiireettömästi. Saat esimerkiksi videotervehdyksiä epilepsiaa sairastavan lapsen äidiltä, sisarukselta ja lääkäriltä. Lisäksi keskityt kurssilla muun muassa miettimään, mitä kehossa ja mielessä tapahtuu, kun epilepsia on tullut perheeseen. Pääset myös pysähtymään lasten tunnetaitojen tukemisen äärelle ja pohtimaan lapsen temperamentteja.

Ilmoittaudu mukaan tästä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). Saat paluupostissa viestin, josta pääset kirjautumaan kurssille.

Verkkokurssi on suunniteltu Yhtä perhettä -hankkeessamme.

Verkkokurssin esittelyvideo

YouTube-video

Tule mukaan verkkokurssille!

Kuvaus videosta: Videolla kerrotaan lyhyesti Yhtä perhettä -hankkeessamme kehitetystä verkkokurssista. Verkkokurssilla pääset tutustumaan mm. lastenneurologi Liisa Metsähonkalan alustuksiin ja luentoihin, vertaistukeen epilepsiaa sairastavien vanhempien ja sisrausten kautta sekä lapsiperheasiantuntija Susanna Heugenhauserin tuottamiin sisältöihin.

Ota yhteyttä

Tanja Vihriälä-Määttä

Kehitän ja tuen vapaaehtois- ja lapsi- ja perhetoimintaa. Vastaan valtakunnalliseen epilepsianeuvontaluuriin sekä kehitän ja osallistun vertaistuki-, ryhmä- ja kurssityöhön.

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?