Vapaaehtoiseksi

Vapaaehtoistoiminta järjestössä tarjoaa mahdollisuuden auttaa ja vaikuttaa. Vapaaehtoistoiminnan kautta voit löytää uusia ystäviä, uudenlaisia kokemuksia ja iloa elämääsi samalla kun autat muita. Vapaaehtoisena voit tehdä työtä sen verran kuin se sinulle sopii – pienikin asia tai teko on arvokasta ja vie eteenpäin. Toimiessasi vapaaehtoisena, sinulla ei tarvitse olla kokemusta epilepsiasta. Voit tehdä vapaaehtoistyötä myös alueesi epilepsiayhdistyksessä.

Tukea vapaaehtoistyöhön

Tuemme vapaaehtoisiamme tarjoamalla tietoa, ohjausta ja virkistystä. Järjestämme vapaaehtoistoimijoillemme koulutusta ja erilaisia suunnittelupäiviä kasvokkain ja verkossa. Näissä tilaisuuksissa ideoimme ja suunnittelemme yhdessä esimerkiksi tapahtumia ja kampanjointia sekä juttelemme ajankohtaisista asioista. Tärkeää on myös mahdollisuus vaihtaa ajatuksia eri puolelta Suomea tulevien vapaaehtoisten kanssa – kuulla ja innostua toisten hyvistä ideoista ja käytännöistä sekä kertoa omista. Kun haluat toimia vertaisena, voit kouluttautua vertaisohjaajaksi.

Tervetuloa mukaan epilepsiayhteisöömme!

Ota yhteyttä!

Piritta Selin

Vastaan järjestötoiminnan kehittämisestä sekä valtakunnallisesta vapaaehtois- ja vertaistoiminnasta. Toimin tietosuojavastaavana.

Heli Lehtimäki

Vastaan Epilepsialiiton asiakaspalvelusta ja toimin jäsenyhdistysten tukena. Vastuullani ovat jäsenasiat, osoitteenmuutokset sekä materiaalitilaukset. Toimin rekisteriasioiden yhteyshenkilönä.

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?