Harrastukset

Mieluisa harrastus lisää hyvinvointia ja antaa uusia voimavaroja. Harrastuksen parissa voit saada ystäviä, elämyksiä ja onnistumisen kokemuksia, kun opit uusia taitoja.

Lähes kaikki liikuntalajit sopivat epilepsiaa sairastavalle. Keskustele oman lääkärin kanssa, jos mietit lajin sopivuutta itsellesi. Harrastuskavereille ja harrastuksen ohjaajalle kannattaa kertoa epilepsiasta ja epilepsiakohtauksen ensiavusta.  

Jos pohdit vapaa-ajan tapaturmien vakuutusturvaa, paneudu vakuutusehtoihin huolella. Tutustu myös  vakuutus- ja rahoitusneuvonnan verkkosivuihin . Yksityistapaturmavakuutuksessa on usein rajaus, että jos vamman syntyminen tapaturman yhteydessä on olennaisesti aiheutunut tapaturmasta riippumattomasta sairaudesta tai viasta, korvausta ei makseta.

Etsitkö mukavaa tekemistä tai uusia harrastuksia?

Epilepsiayhdistykset järjestävät eri puolilla Suomea monenlaista toimintaa: liikuntaa, retkiä, tapaamisia Kaverikahviloissa ja paljon muuta. Osallistumalla harrastuksiin ja tapahtumiin saat myös uusia ystäviä ja pääset vaihtamaan kokemuksia muiden epilepsiaa sairastavien ja heidän läheistensä kanssa.

Olemme koonneet yhdistysten tarjoamia harrastusmahdollisuuksia tapahtumakalenteriimme. Tule mukaan!

Tutustu tapahtumakalenteri

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?