Löydä vertaistukija

Epilepsialiitto kouluttaa eri-ikäisiä vertaistukijoina toimivia vertaisohjaajia, jotka auttavat samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia ihmisiä. Vertaisohjaajat ovat vapaaehtoisia, jotka tukevat epilepsiaan liittyvissä pohdinnoissa. Voit olla yhteydessä vertaisohjaajaan, joka tuntuu omaan elämäntilanteeseesi sopivalta. Vertaisohjaajaan saat yhteyden sähköpostilla, jonka jälkeen voitte jatkaa juttelua haluamallanne tavalla joko puhelimella tai sähköpostilla. Keskustelut ovat aina luottamuksellisia.

Kaikkien vertaisohjaajiemme yhteystiedot eivät näy sivulla. Voit myös olla yhteydessä Epilepsialiittoon sopivan vertaistukijan löytämiseksi. Yhteystietomme löydät tämän sivun lopusta.

Huomaathan, että alaikäisten kohtaamiseen meillä on nimetyt vertaisohjaajat (nimetyt vertaisohjaajat näkyvät esittelytekstin lopussa). Jos olet alle 18-vuotias, otathan yhteyttä heihin.

”Haluan antaa tukea ja kuuntelevaa korvaa sinulle, joka olet kokenut saman. Olen saanut itse paljon vertaistukea, siksi haluan auttaa muitakin. Älä jää yksin, vaan ota rohkeasti yhteyttä.”

Ota yhteyttä!

Tanja Vihriälä-Määttä

Kehitän ja tuen vapaaehtois- ja lapsi- ja perhetoimintaa. Vastaan Epilepsialiiton neuvontaan sekä kehitän ja osallistun vertaistuki-, ryhmä- ja kurssityöhön.

Aida Mikkola

Kehitän ja tuen vapaaehtois- ja nuorten toimintaa. Vastaan Epilepsialiiton neuvontaan sekä kehitän ja osallistun vertaistuki-, ryhmä- ja kurssityöhön.

Hanna-Reetta Ruokamo

Kehitän ja tuen vapaaehtoistoimintaa. Vastaan Epilepsialiiton neuvontaan sekä kehitän ja osallistun vertaistuki-, ryhmä- ja kurssityöhön.