Uutiskirje

Julkaisemme kahta erilaista uutiskirjettä. Voit tilata sinua kiinnostavan kirjeen tällä sivulla olevilla lomakkeilla.

Tilaa Epilepsialiiton uutiskirje

Epilepsialiiton yleinen uutiskirje ilmestyy parin kuukauden välein. Kirjeestä saat muun muassa ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja tarjolla olevasta tuesta, tapahtumistamme sekä vaikuttamismahdollisuuksista. Alla olevalla lomakkeella voit tilata kirjeen, joka on suunnattu epilepsiaa sairastaville ja heidän läheisilleen, yhdistystoimijoille ja kaikille toiminnastamme kiinnostuneille.


Tilaa ammattilaisten uutiskirje

Uutiskirje ammattilaisille ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa. Saat kirjeestä tietoa järjestämistämme tuki- ja osallistumismahdollisuuksista sekä tuoreista materiaaleista potilasohjaukseen. Niiden avulla voit tarjota epilepsiaa sairastaville ja heidän läheisilleen ajankohtaista tietoa muun muassa vertaistuesta, Epilepsialiiton kursseista ja muista tapahtumista. Alla olevalla lomakkeella voit tilata uutiskirjeen, joka on suunnattu ammattilaisille.


Kysy lisää

Tuuli Koskinen

Tuotan sisältöjä digikanaviimme, tuen yhteisöämme viestinnässä sekä suunnittelen ja kehitän varainhankintaamme.

Heli Lehtimäki

Vastaan Epilepsialiiton asiakaspalvelusta ja toimin jäsenyhdistysten tukena. Vastuullani ovat jäsenasiat, osoitteenmuutokset sekä materiaalitilaukset. Toimin rekisteriasioiden yhteyshenkilönä.

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?