Kurssit

Kursseillamme tapaat muita epilepsiaa sairastavia sekä läheisiä, kuulet heidän kokemuksiaan ja saat ammattilaisilta tarvitsemaasi tietoa.

Järjestämme kursseja ja vertaistapaamisia lapsille ja perheille, nuorille, työikäisille sekä yli 60-vuotiaille ja heidän läheisilleen. Tarjoamme vertaistapaamisia myös harvinaista epilepsiaa tai epilepsiaoireyhtymää sairastaville sekä heidän läheisilleen, niin lapsiperheille kuin aikuisille.

Vuoden 2022 kurssit löydät näiltä sivuilta marras-joulukuussa. Kurssiesite löytyy myös 24.11.2021 ilmestyvän Epilepsialehden välistä.

Kelan epilepsiakurssit

Kela järjestää sopeutumisvalmennuskursseja vaikeaa epilepsiaa sairastaville aikuisille ja perhekursseja vaikeaa epilepsiaa sairastaville lapsille. Sopeutumisvalmennus on moniammatillista ja ryhmämuotoista kuntoutusta. Lue lisää Kelan epilepsiaa sairastavien sopeutumisvalmennuskursseista (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Ota yhteyttä!

Vuokko Mäkitalo

Vastaan Epilepsialiiton kurssitoiminnasta ja sen kehittämisestä.

Paula Sorjonen

Toimin Epilepsialiiton erityisasiantuntijana ja vastuualueitani ovat harvinaiset ja vaikeat epilepsiat sekä kehittämistoiminta.