Kurssit

Kursseilla ja ryhmissä kuulet muiden epilepsiaa sairastavien ja läheisten kokemuksia ja saat tarvitsemaasi tietoa. Tavoitteena on vahvistaa omia voimavaroja sekä luottamusta sairauden kanssa pärjäämiseen.

Järjestämme kursseja ja ryhmiä epilepsiaa sairastaville ja heidän läheisilleen vauvasta vaariin. Tarjoamme toimintaa myös harvinaista epilepsiaa tai epilepsiaoireyhtymää sairastaville perheineen. Toimintaa järjestetään lähitapaamisina, verkossa tai molempia osallistumisen tapoja yhdistelemällä.

Infotilaisuus ammattilaisille

Jos kohtaat työssäsi epilepsiaa sairastavia ja läheisiä, voit ilmoittautua ammattilaisille suunnattuun infotilaisuuteen 16.3. Verkkotilaisuus tarjoaa työsi tueksi tietoa Epilepsialiiton kursseista ja Kelan sopeutumisvalmennuskursseista.

Valinta

Kurssin tai ryhmän hakuajan päätyttyä olemme viimeistään viikon sisällä yhteydessä kaikkiin hakijoihin. Toiminta on kaikille avointa eikä sinun tarvitse olla jäsenenä missään epilepsiayhdistyksessä. Toimintaan osallistumisen edellytyksenä on itsellä tai läheisellä todettu epilepsia. Lisäksi valinnassa otetaan huomioon:

  • Aiempi osallistuminen kursseille tai ryhmiin sekä sairastumisesta kulunut aika. Ensi kertaa osallistuvat ja/tai hiljattain sairastuneet ovat valinnoissa etusijalla
  • Tiedon ja tuen tarve
  • Elämäntilanteen kuormittavuus
  • Ryhmätoiminnan soveltuvuus

Ota yhteyttä!

Vuokko Mäkitalo

Vastaan Epilepsialiiton kurssitoiminnasta ja sen kehittämisestä sekä neuvonnasta.

Paula Sorjonen

Toimin Epilepsialiiton erityisasiantuntijana ja vastuualueitani ovat harvinaiset ja vaikeat epilepsiat sekä kehittämistoiminta.

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?