Perhekurssit

Kurssit ja vertaistapaamiset tarjoavat tukea perheille, joissa on epilepsiaa sairastava lapsi. Vertaistuen ja tiedon avulla perhe saa luottamusta sairauden kanssa pärjäämiseen. Toiminta tarjoaa eväitä vanhemmuuden ja lapsen minäkuvan vahvistamiseen. Kaikkien perheenjäsenten, myös sisarusten kanssa käsitellään epilepsiaa ja sen herättämiä ajatuksia. Ohjelmaa järjestetään vanhemmille ja lapsille erikseen ja aikaa jää myös perheiden yhteiseen, mukavaan ajanviettoon, leikkiin ja liikuntaan. Tutustu myös vanhempien verkkoryhmiin.

Verkkosivuiltamme löydät kuluvan vuoden kurssit. Vuoden 2023 kurssien tiedot päivitetään sivuille marraskuussa, ja tiedot löytyvät myös vuoden viimeisestä Epilepsialehdestä.

Ota yhteyttä!

Paula Sorjonen

Toimin Epilepsialiiton erityisasiantuntijana ja vastuualueitani ovat harvinaiset ja vaikeat epilepsiat sekä kehittämistoiminta.

Tanja Vihriälä-Määttä

Kehitän ja tuen vapaaehtois- ja lapsi- ja perhetoimintaa. Vastaan valtakunnalliseen epilepsianeuvontaluuriin sekä kehitän ja osallistun vertaistuki-, ryhmä- ja kurssityöhön.

Aida Mikkola

Kehitän ja tuen vapaaehtois- ja nuorten toimintaa. Vastaan valtakunnalliseen epilepsianeuvontaluuriin sekä kehitän ja osallistun vertaistuki-, ryhmä- ja kurssityöhön.

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?