Yhdistyksen tapahtumat

TEATTERIT                                            

to 6.10.2022 Tampereen Teatteri, Musikaali Anastasia   ja
to 27.10.2022 Tampereen Teatteri, Musikaali Anastasia        á 90 e
”Musikaalin taianomainen tarina kuljettaa Romanovien loisteliaasta palatsista Venäjän
vallankumouksen keskelle ja Pariisiin, missä nuori ja rohkea Anja etsi itseään ja menneisyyttään.”
Rooleissa mm. Pia Piltz, Sinikka Sokka, Kaisa Hela, Petrus Kähkönen, Ville Majamaa, Joel Mäkinen, Elis Piispanen ja Elina Rintala.

la 15.10. Tampereen Työväen Teatteri, Paljon melua pizzasta  56 e päivänäytös
”Aurinkoinen kansankomedia pizzan rantautumisesta Suomeen… Paljon melua pizzasta on suussa sulava huvinäytelmä muutosvastarinnasta  ja kotomaamme uudesta kansallisruuasta.” Rooleissa Jari Ahola, Pentti Helin, Heidi Kiviharju,  Inke Koskinen, Jari Leppäinen, Tom Lindholm, Samuli Muje, Jyrki Mänttäri,  Jaana Oravisto, Tommi Raitolehto, Miia Selin ja Sofia Smeds.

to 3.11. Helsingin kaupunginteatteri,  PRISCILLA, aavikon kuningatar  100 e
Priscilla on bileet, joita et halua missata. Ne bileet, joista kaikki puhuvat – syystä. Sinut on kutsuttu! Tule mukaan!
Tämä bilemusikaali perustuu samannimiseen Oscar-palkittuun elokuvaan.  Se on unohtumaton matka halki Australian ”discohittien jytkeessä, glitteriä pöllyten ja kaikki valot loistaen”.

ke 9.11 klo 19 Forssan teatterissa,Kuin tuhka tuuleen  hulvaton komedia, jossa Hallamaan vanhapiikasisarusten pyörittämällä hautaustoimistolla ei mene kaksisesti. Kuolleisuuden kehitys ei ole riittävää, bisnes ei suju ja konkurssi uhkaa. Tulevaisuus alkaa näyttää valoisammalta, kun amerikansuomalainen gangsteri apureineen ja tyttöystävineen saapuu hautaustoimistoon. Akuutista kassavajeesta kärsivä hautaustoimisto ottaa uuden asiakkaan vastaan, sillä dollareita tällä tuntuu riittävän. Äkkirikastuminen häämöttää, mutta sitä ennen siskosten täytyy yrittää selvitä gangsterista ja aina väärään aikaan ilmestyvästä konstaapelista. 15€

 

Jäsenet saavat 3 euron alennuksen. Epilepsiaa sairastaville jäsenille tulee vielä 10 euron lisäalennus. Muista mainita asia varausta tehdessäsi.

Ilmoittaudu vähintään kuukautta ennen retkeä!  Hinnat sisältävät edestakaisen matkan akselilla (Parola)/Hämeenlinna/Turenki/Tervakoski/Riihimäki -määränpää. Mikäli Forssan suunnalta lähtee isompi joukko, kuljetus järjestetään myös sieltä. Retket toteutetaan, mikäli lähtijöitä on vähintään 15. Ilmoitettu hinta edellyttää täysiä autollisia. Jos lähtijämäärä jää alle 30, lisätään hintoihin 5-10 euroa.

*** Retket ovat kaikille avoimia ja
*** Retket järjestetään, jos koronatilanne sallii ja jos lähtijöitä on vähintään 15.
*** Varaukset ja lisätiedot: Jouko Dahlman p.  050-5424726
Sähköposti:  jouko.dahlman@pp1.inet.fi

Järjestelyt: Kanta-Hämeen Epilepsiayhdistys ry ja TSL:n Janakkalan Opintojärjestö ry
Vastuullinen matkanjärjestäjä: Lehdon Liikenne Oy