Kurssityö

Oletko kiinnostunut työstä Epilepsialiiton kursseilla? Järjestämme kursseja ja ryhmiä epilepsiaa sairastaville lapsille, nuorille, aikuisille ja heidän läheisilleen. Kursseja ja ryhmiä on kolmenlaisia:

  • 1-3 vrk:n pituisia kursseja loma-, kurssi- ja nuorisokeskuksissa. Useimmat kurssit sisältävät myös verkkotapaamisia.
  • Verkkoryhmiä ja -tapaamisia
  • Päivä- ja iltaryhmiä eri paikkakunnilla

Kursseilla ja ryhmissä tarvitaan monialaista osaamista. Osa työntekijöistä toimii ryhmien ohjaajina nuorten ja aikuisten kursseilla sekä perhekursseilla vanhempien ryhmissä. Lisäksi tarvetta on lastenohjaajille sekä ensiapuvastaaville, joilla on kokemusta epilepsiasta.

Työtehtävissä korostuvat vertaistuen mahdollistaminen ja ryhmänohjaukseen liittyvät taidot. Kursseillamme työskentelee esimerkiksi lähihoitajia ja sairaanhoitajia, erityisopettajia, luokanopettajia ja lastentarhanopettajia, psykologeja, psykoterapeutteja ja perheterapeutteja, nuoriso-ohjaajia ja liikunta-alan ammattilaisia. Kursseille palkataan myös näiden alojen opiskelijoita.

Kurssityöntekijävalinnat on tehty vuodelle 2023, mutta kurssityön mahdollisuuksia voit kysellä pitkin vuotta. Marraskuun lopussa haemme työntekijöitä vuoden 2024 kursseille. Jos et ole aiemmin ollut kurssityössä, ota yhteyttä, annamme mielellään lisätietoja.

Ota yhteyttä! 

Vuokko Mäkitalo

Vastaan Epilepsialiiton kurssitoiminnasta ja sen kehittämisestä sekä neuvonnasta.

Paula Sorjonen

Toimin Epilepsialiiton erityisasiantuntijana ja vastuualueitani ovat harvinaiset ja vaikeat epilepsiat sekä kehittämistoiminta.

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?