Kurssityö

Oletko kiinnostunut työstä Epilepsialiiton kursseilla? Järjestämme kursseja ja ryhmiä epilepsiaa sairastaville lapsille, nuorille, aikuisille ja heidän läheisilleen. Kursseja ja ryhmiä on kolmenlaisia:

  • 2-3 vrk:n pituisia kursseja loma-, kurssi- ja nuorisokeskuksissa. Useimmat kurssit sisältävät myös verkkotapaamisia.
  • arkipäivisin kokoontuvia ryhmiä eri paikkakunnilla
  • verkkoryhmiä ja -tapaamisia

Kursseilla ja ryhmissä tarvitaan monialaista osaamista. Osa työntekijöistä toimii ryhmien ohjaajina. Lisäksi tarvetta on lastenohjaajille, vapaa-ajan ohjelman ohjaajille/avustajille sekä ensiapuvastaaville, joilla on kokemusta epilepsiasta. Kursseillamme työskentelee esimerkiksi lähihoitajia ja sairaanhoitajia, erityisopettajia, luokanopettajia ja lastentarhanopettajia, psykologeja, psykoterapeutteja ja perheterapeutteja, nuoriso-ohjaajia ja liikunta-alan ammattilaisia. Kursseille palkataan myös näiden alojen opiskelijoita lastenohjaajiksi ja avustajiksi.

Työntekijävalinnat vuoden 2022 kursseille on tehty, mutta kurssityön mahdollisuuksia voit kysellä pitkin vuotta. Marraskuussa haemme jälleen työntekijöitä vuoden 2023 kursseille. Lähetämme automaattisesti tietoa ensi vuoden kursseista 2022 kurssityöntekijöillemme. Jos et ole aiemmin ollut kurssityössä, ota yhteyttä, annamme mielellään lisätietoja.

Ota yhteyttä! 

Vuokko Mäkitalo

Vastaan Epilepsialiiton kurssitoiminnasta ja sen kehittämisestä sekä neuvonnasta.

Paula Sorjonen

Toimin Epilepsialiiton erityisasiantuntijana ja vastuualueitani ovat harvinaiset ja vaikeat epilepsiat sekä kehittämistoiminta.

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?