Kehittämistoiminta

Kehittämistoiminta on osa Epilepsialiiton perustoimintaa. Kehittämistoiminnan tarkoituksena on tiedon lisääminen epilepsiaa sairastavien ihmisten tarpeista ja arjen sujuvuudesta. Tietoa käytetään arjen sujuvuuden lisäämiseksi, hyvien käytäntöjen levittämiseksi sekä uusien innovaatioiden kehittämiseksi.

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA myöntää hankeavustusta toimintatapojen tai -muotojen kehittämiseen ja toiminnan käynnistämiseen tai muihin määräaikaista rahoitusta tarvitseviin perusteltuihin kehittämishankkeisiin (C-avustus). Hankkeiden tyypillinen kestoaika on kolme vuotta.

Epilepsialiiton kehittämishankkeet ovat mahdollistuneet Veikkauksen tuella.

Epilepsialiitossa käynnissä olevat kehittämishankkeet 

Lisätietoja kehittämistoiminnasta

Virpi Tarkiainen

Vastaan Epilepsialiiton strategisesta johtamisesta, hallinnosta ja kehittämistoiminnasta hallituksen linjausten mukaisesti. Toimin Epilepsialehden päätoimittajana sekä vastaan sidosryhmäyhteistyöstä.

Aida Mikkola

Kehitän ja tuen vapaaehtois- ja nuorten toimintaa. Vastaan valtakunnalliseen epilepsianeuvontaluuriin sekä kehitän ja osallistun vertaistuki-, ryhmä- ja kurssityöhön.

Susanna Heugenhauser

Toimin Yhtä perhettä -hankkeessa asiantuntijana. Olen apunanne lapsia ja perheitä koskevissa asioissa. Hanke on osa Epilepsialiiton kehittämistoimintaa.