Kehittämistoiminta

Kehittämistoiminta on osa Epilepsialiiton perustoimintaa. Kehittämistoiminnan tarkoituksena on tiedon lisääminen epilepsiaa sairastavien ihmisten tarpeista ja arjen sujuvuudesta. Tietoa käytetään arjen sujuvuuden lisäämiseksi, hyvien käytäntöjen levittämiseksi sekä uusien innovaatioiden kehittämiseksi.

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA myöntää hankeavustusta toimintatapojen tai -muotojen kehittämiseen ja toiminnan käynnistämiseen tai muihin määräaikaista rahoitusta tarvitseviin perusteltuihin kehittämishankkeisiin (C-avustus). Hankkeiden tyypillinen kestoaika on kolme vuotta.

Epilepsialiiton kehittämishankkeet ovat mahdollistuneet Veikkauksen tuella.

Yhtä perhettä hanke lapsiperheiden tueksi  Yhtä perhettä – voimaa ja välineitä epilepsiaa sairastavan lapsen perheyhteisölle 2020-2022

Mahdollistaja -hanke osallisuuden ja vertaistuen kehittämiseksi Mahdollistaja – tukena uudelleenorientoitumiseen ja osallisuuteen -hanke 2018-2021

Lisätietoja kehittämistoiminnasta

Virpi Tarkiainen

Vastaan Epilepsialiiton strategisesta johtamisesta, hallinnosta ja kehittämistoiminnasta hallituksen linjausten mukaisesti. Toimin Epilepsialehden päätoimittajana sekä vastaan sidosryhmäyhteistyöstä.

Anna Jääskeläinen

Toimin Yhtä perhettä -hankkeessa asiantuntijana. Olen apunanne lapsia ja perheitä koskevissa asioissa. Hanke on osa Epilepsialiiton kehittämistoimintaa.

Paula Salminen

Vastaan Epilepsialiitossa sosiaaliturva-asioista, neuvonnasta, kurssityöstä, edunvalvonnasta sekä kehittämistoiminnasta.

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?