Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Epilepsialiiton sivustoa, www.epilepsia.fi. Se on laadittu 1.9.2020 ja päivitetty 7.6.2023.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Epilepsialiiton verkkosivut on julkaistu 15.2.2021. Verkkosivumme täyttävät osittain saavutettavuusvaatimukset (WCAG 2.1, AA-taso). Sivuston sisällöissä on seuraavat saavutettavuuspuutteet:

  • Verkkokauppa: Tab-navigointi ei toimi kunnolla Svea Payments -moduulin sisällä (WCAG 2.4.3). Syy noudattamatta jättämiselle: Kohtuuton rasite, kolmannen osapuolen tekemä (SVEA).
  • Sivustolla on Epilepsialehden pdf-tiedostoja, jotka eivät täytä saavutettavuusvaatimuksia. Lehtien artikkelit on mahdollista lukea saavutettavassa muodossa Ajankohtaista-sivullamme.

Verkkosivuillamme on linkkejä muiden organisaatioiden sivuille, joiden saavutettavuudessa saattaa olla puutteita.

Saavutettavuuspalaute

Anna meille palautetta verkkosivustomme saavutettavuudesta

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero, vaihde 0295 016 000

www.saavutettavuusvaatimukset.fi (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Teemme työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Olemme sitoutuneet verkkosivustomme saavutettavuuden parantamiseen. Mikäli et saa verkkopalvelumme kautta tarvitsemaasi tietoa, voit ottaa meihin yhteyttä myös puhelimella ja chatilla.

  • Puhelinneuvontamme palvelee arkisin numerossa 09 3508 2310
  • Asiakaspalveluchatimme löydät sivumme alalaidasta.

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?