Vertaistukea nuorille

Nuorten toimintamme kokoaa yhteen nuoria, jotka sairastavat itse epilepsiaa tai joita sairaus koskettaa muuten. Yhdessä tekemällä ja kokemuksia jakamalla on mahdollista voimaantua ja löytää uusia kavereita. Vertaistuki on korvaamaton apu sairauteen sopeutumisessa.

Tule mukaan nuorten yhteisöömme!

Finnish Epilepsy Warriors, lempinimeltään FEW, on nuorten vapaamuotoinen yhteisö. Järjestämme tapaamisia kasvokkain ja verkossa, toteutamme nuorten omia klubeja, taidetyöpajoja, leffa- ja karaokeiltoja sekä osallistumme festareille. Toiminnallamme edistämme nuorten yhteenkuuluvuuden tunnetta ja vertaistukea sekä tarjoamme mielekästä tekemistä. Rohkaisemme nuoria myös vaikuttamaan yhteiskunnallisesti ja kannustamme kansainvälisyyteen.

Vertaistukea eri foorumeilla

Facebook ja Instagram ovat paikka nuorten omille julkaisuille. Nuorten blogissa voit kirjoittaa ja julkaista omia tarinoitasi. WhatsApp-ryhmissä nuoret voivat vaihtaa ajatuksiaan ja saavat tukea toinen toisiltaan. Jotta pääset sujuvasti mukaan ryhmiin, tule pistäytymään vaikkapa sohvanurkkaan.

Muuta tekemistä etänä ja lähellä

  • 18.2. Liikutaan etänä. Tutustutaan yhdessä etäliikuntamuotoihin.
  • 3.3. Miten voit vaikuttaa? Tule mukaan juttelemaan siitä, miten nuoret voivat vaikuttaa. Mukana vaikuttamistyötä aktiivisesti tekevä nuori, Aleksi Jusslin, YK nuoret.
  • 29.-30.5. FEW goes Maailma kylässä -festivaalit. Vietetään yhdessä festariviikonloppu Helsingissä.
  • Tulossa: Gamers eve, pelailua ja vertaistukea Discordissa. Mennään yhdessä virtuaaliseen pakohuone-peliin.
  • Tulossa: Live-tapaaminen syksyllä
  • Tulossa: Nuorten pikkujoulut joulukuussa

Ota yhteyttä!

Jani Takkunen

Kehitän ja tuen vapaaehtoistoimintaa sekä nuorten toimintaa. Vastaan valtakunnalliseen epilepsianeuvontaluuriin sekä kehitän ja osallistun vertaistuki-, ryhmä- ja kurssityöhön.