Jäsenedut ja jäsenkortti

Epilepsiayhdistyksen jäsenenä saat valtakunnallisia jäsenetuja ja epilepsiayhdistyksesi paikallisesti sopimia etuja. Jäsenkorttisi saat irrotettua jäsenmaksulaskustasi, joka tulee kotiisi kirjeitse vuosittain tammi-helmikuun vaihteessa tai jäseneksi liittyessäsi. Jäsenkorttisi ja jäsenetusi ovat nähtävillä myös mobiilijäsenkortista.

Jäsenenä saat monia etuja

Epilepsialehti

Saat painetun lehden viisi kertaa vuodessa.

Epilepsiatunnuksista alennuksia

Voit tilata tunnuksia verkkokaupastamme.

Synsam, alennusta laseista ja Lifestyle-sopimuksesta

Synsam tarjoaa Epilepsialiiton jäsenille perheenjäsenineen jäsenedut: Synsam Lifestyle -sopimuksen kuukausimaksusta -20 %, Silmälasit -30 %, Aurinkolasit -25 %, Piilolasit -25 %. Alennukset myönnetään normaalihinnoista. Alennuksia ei voi yhdistää keskenään, eikä muihin tarjouksiin. Alennukset myönnetään, kunhan asioinnin aluksi kertoo olevansa Epilepsialiiton jäsen /perheenjäsenensä olevan liiton jäsen. Edut ovat voimassa kaikissa Suomen Synsam-liikkeissä. Jäsenedut ovat voimassa toistaiseksi.

Lastentossut.fi, alennusta verkkokaupasta

15% alennus Lastentossut.fi verkkokaupan tuotteista käyttämällä EPILEPSIA koodia. Kupongin voi käyttää ostoskorissa tai kassa-sivulla.

Eckerö Line, risteily- ja reittimatka-alennuksia verkkokaupasta

Epilepsialiiton jäsenille 20 % alennuksen henkilölippujen risteily- ja reittimatkojen päivittäisestä verkkokauppahinnasta (28.6.-15.8.2021 alennus on -10%). Alennukset vain verkkokaupasta, www.eckeroline.fi, käyttämällä tuotekoodia JARJ21 varausvaiheessa. Voimassa oleva jäsenkortti on varauduttava esittämään pyydettäessä lippujen lunastuksen yhteydessä. Etuhinnat koskevat Epilepsialiiton jäseniä työ- ja vapaa-ajanmatkalla sekä muita samalla varausnumerolla matkustavia. Alennuksia ei voida myöntää jälkikäteen eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tuotepaketteihin.
Edut voimassa vuoden 2021 loppuun saakka.

Holiday Club, majoitusetuja

Epilepsialiiton jäsenistö saa vähintään 15 % alennuksen Holiday Club -kylpylähotellien, Villas- ja Chalets-huoneistojen sekä loma-asuntojen päivän hinnoista. Lisäksi Holiday Club voi tarjota kampanjaluonteisesti lisäetuja. Epilepsialiiton jäsenistö tekee majoitusvaraukset sekä maksaa varaukset Holiday Clubin verkkokaupan kautta, osoitteessa holidayclub.fi Varauksen yhteydessä tulee käyttää koodia: EPI15 Alennuksen saa siis vain yllämainitulla koodilla.

Paikalliset alennukset

Epilepsiayhdistyksen erikseen sopimia paikallisia alennuksia ja etuja. Niistä löydät tarkempaa tietoa yhdistyksen omalta sivulta.