Pirkanmaan epilepsiayhdistys

Yhdistyksemme tärkein tehtävä on tarjota vertaistukea ja turvaverkkoja epilepsiaa sairastaville ja heidän läheisilleen. Haluamme välittää ajanmukaista tietoa epilepsiasta ja järjestämme aktiivisesti tapahtumia, virkistystoimintaa sekä vertaistapaamisia.

Myös jäsentapahtumat ja yleisöluennot ovat tärkeä osa yhdistyksemme toimintaa. Tavoitteenamme on tukea epilepsiaa sairastavia elämään tasa-arvoisina muun väestön kanssa. Tiedämme yli 50 vuoden kokemuksella, että Pirkanmaan epilepsiaa sairastavat tarvitsevat kaltaistamme monipuolista, vapaaehtoistyöllä toimivaa yhdistystä.
Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme. Kuljetaan yhdessä huomiseen!

Puhelinpäivystys: Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9–16, tiistaisin klo 9–17.30 / Puh. 045 211 1810
Toimistopäivystys:
Tiistaisin klo 15.30–17.30 / Os. Kuninkaankatu 36 B, 33200 Tampere

Mikäli tarvitset SMARTUM-seteleitä tai SMARTUM-saldoa, tee tilaus puhelimitse tai sähköpostitse.

TAPAHTUMAT LÖYDÄT TÄÄLTÄ >>

Löydät meidät myös Instagramista >> Instagram

Olethan jo sähköpostilistallamme? Se kannattaa

Sähköpostitse saat ajantasaista tietoa mm. tulevista tapahtumista, eli muistathan päivittää osoitteesi meille pirkanmaa@epilepsia.fi

Tervetuloa mukaan uuteen ja vanhaan toimintaan!

Uusi jäsentiedotteemme 2024

Tervehdys kaikille! Ohessa teille kevättervehdys ja toivomme kaikkien liittyvän aktiivisesti mukaan joukkoomme. Pirkanmaan epilepsiayhdistyksen voima piilee jäsenissämme, ja odotamme innolla tulevia tapahtumia ja yhdessä koettuja hetkiä.

Lataa linkistä uusin jäsentiedotteemme 2024 ja liity mukaan joukkoomme tuleviin tapahtumiin.

Jäsentiedote 1/2024

Toiminta-alueemme on Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kiikoinen, Kihniö, Kuhmalahti, Kuhmoinen, Kylmäkoski, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat ja Ylöjärvi.

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?