Pirkanmaan epilepsiayhdistys

Yhdistyksemme tärkein tehtävä on tarjota vertaistukea ja turvaverkkoja epilepsiaa sairastaville ja heidän läheisilleen. Haluamme välittää ajanmukaista tietoa epilepsiasta ja järjestämme aktiivisesti tapahtumia, virkistystoimintaa sekä vertaistapaamisia.

Myös jäsentapahtumat ja yleisöluennot ovat tärkeä osa yhdistyksemme toimintaa. Tavoitteenamme on tukea epilepsiaa sairastavia elämään tasa-arvoisina muun väestön kanssa. Tiedämme yli 50 vuoden kokemuksella, että Pirkanmaan epilepsiaa sairastavat tarvitsevat kaltaistamme monipuolista, vapaaehtoistyöllä toimivaa yhdistystä.
Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme. Kuljetaan yhdessä huomiseen!

Puhelinpäivystys: Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9–16, tiistaisin klo 9–17.30 / Puh. 045 211 1810
Toimistopäivystys:
Tiistaisin klo 15.30–17.30 / Os. Kuninkaankatu 36 B, 33200 Tampere

Katso kaikki kevään ja kesän tapahtumat täältä>>

KESÄKISAT lauantaina 10.6.

Tule mukaan Epilepsialiiton perinteisiin Kesäkisoihin!
Kesäkisat järjestetään Helsingissä, Eläintarhan urheilukentällä. Tule kisaamaan tai vain fiilistelemään päivän tunnelmaa.

Lähtö klo 8.15 Tampereen Vanhalta kirkolta (bussikuljetus). Paluu noin klo 19 takaisin Tampereelle. Paluumatkalla ruokailu.

Ilmoittaudu mukaan 30.5. mennessä pirkanmaa@epilepsia tai p. 045 2111 810. Kisoihin voi ilmoittautua myös paikan päällä.

Katso tarkempi yhdistyksemme aikataulu täältä https://www.epilepsia.fi/tapahtuma/kesakisat/

Tutustu ohjelmaan ja kisa-aikatauluun täältä  https://www.epilepsia.fi/tapahtuma/epilepsialiiton-kesakisat/

Toiminta-alueemme on Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kiikoinen, Kihniö, Kuhmalahti, Kuhmoinen, Kylmäkoski, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat ja Ylöjärvi.

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?