Vertaistuki verkossa

Verkkovertaistuki toimii etenkin silloin kun kaipaat juttuseuraa kotoa käsin tai oman aikataulusi mukaan. Järjestämme etäyhteyksien välityksellä esimerkiksi teemallisia verkkokeskusteluja, vertaistukea nuorille  ja tapahtumia harvinaista epilepsiaa sairastaville. Myös osa kursseistamme toteutetaan etäyhteyksin. Monissa kasvokkaisissa tapahtumissamme on myös etäosallistumismahdollisuus. Lisäksi epilepsiayhdistykset järjestävät joitakin tilaisuuksia verkon välityksellä. Sosiaalisessa mediassa on myös useita keskusteluryhmiä, joista Epilepsian kanssa -Facebookryhmä on Epilepsialiiton ylläpitämä.

Keskusteluryhmä Facebookissa

Facebookissa toimii ylläpitämämme Epilepsian kanssa -keskusteluryhmä. Se tarjoaa epilepsiaa sairastaville ja heidän läheisilleen mahdollisuuden keskustella ja jakaa kokemuksiaan verkossa. Keskustelua ohjaavat vapaaehtoiset verkkomoderaattorit henkilökuntamme tuella. Jäseniä ryhmässä on jo 1500. Liity suljettuun ryhmään Facebookissa ja tule juttelemaan tai vain seuraamaan keskustelua!

Varjosta valoon – mielen hyvinvoinnin verkkoryhmä, Pohjois-Suomi

Järjestämme 21.4.-26.5. neljän verkkotapaamisen sarjan epilepsiasta ja mielen hyvinvoinnista. Tapaamiset on suunnattu Pohjois-Suomessa asuville epilepsiaa sairastaville aikuisille.

Ammattilaisen ohjaamat tapaamiset rakentuvat keskustelusta, alustuksista sekä kaikille sopivista harjoituksista. Tavoitteena on saada tukea ja vertaistukea epilepsian kanssa elämiseen ja edistää mielen levollisuutta paremman kehotietoisuuden ja läsnäolon avulla. Pohdimme myös mm. keinoja epilepsian arvaamattomuuden kanssa elämiseen, pelko- ja tunnetilojen käsittelyä sekä ihmissuhteiden merkitystä hyvinvoinnillemme. Ilmoittaudu mukaan 13.4. mennessä.

Lisätietoja: Vuokko Mäkitalo, vuokko.makitalo@epilepsia.fi, p. 040 921 0975