Vertaistuki verkossa

Verkkovertaistuki toimii etenkin silloin kun kaipaat juttuseuraa kotoa käsin tai oman aikataulusi mukaan. Järjestämme etäyhteyksien välityksellä esimerkiksi teemallisia verkkokeskusteluja, vertaistukea nuorille  ja tapahtumia harvinaista epilepsiaa sairastaville. Myös osa kursseistamme toteutetaan etäyhteyksin. Monissa kasvokkaisissa tapahtumissamme on myös etäosallistumismahdollisuus. Lisäksi epilepsiayhdistykset järjestävät joitakin tilaisuuksia verkon välityksellä. Sosiaalisessa mediassa on myös useita keskusteluryhmiä, joista Epilepsian kanssa -Facebookryhmä on Epilepsialiiton ylläpitämä.

Englanninkielinen vertaistapaaminen

Tervetuloa mukaan englanninkieliseen vertaistapaamiseen torstaina 10.11.2022 klo 17:30-19:00. Tapaaminen etänä Teamsissä. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

We welcome you to join us in an English-speaking peer support meeting for people with epilepsy. Our volunteer Mari will be sharing her experience with epilepsy and we invite you to listen, share your story and participate in the discussion. Welcome!

Date: Thursday 10.11.2022

Time: 17:30-19:00

Place: Teams

Read more and sign up using the link: https://www.epilepsia.fi/tapahtuma/english-speaking-peer-support-meeting/ 

Keskusteluryhmä Facebookissa

Facebookissa toimii ylläpitämämme Epilepsian kanssa -keskusteluryhmä. Se tarjoaa epilepsiaa sairastaville ja heidän läheisilleen mahdollisuuden keskustella ja jakaa kokemuksiaan verkossa. Keskustelua ohjaavat vapaaehtoiset verkkomoderaattorit henkilökuntamme tuella. Jäseniä ryhmässä on jo yli 1700. Liity suljettuun ryhmään Facebookissa ja tule juttelemaan tai vain seuraamaan keskustelua!

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?