Vertaistuki verkossa

Verkkovertaistuki toimii etenkin silloin kun kaipaat juttuseuraa kotoa käsin tai oman aikataulusi mukaan. Järjestämme etäyhteyksien välityksellä esimerkiksi teemallisia verkkokeskusteluja, vertaistukea nuorille  ja tapahtumia harvinaista epilepsiaa sairastaville. Myös osa kursseistamme toteutetaan etäyhteyksin. Monissa kasvokkaisissa tapahtumissamme on myös etäosallistumismahdollisuus. Lisäksi epilepsiayhdistykset järjestävät joitakin tilaisuuksia verkon välityksellä. Sosiaalisessa mediassa on myös useita keskusteluryhmiä, joista Epilepsian kanssa -Facebookryhmä on Epilepsialiiton ylläpitämä.

Keskusteluryhmä Facebookissa

Facebookissa toimii ylläpitämämme Epilepsian kanssa -keskusteluryhmä. Se tarjoaa epilepsiaa sairastaville ja heidän läheisilleen mahdollisuuden keskustella ja jakaa kokemuksiaan verkossa. Keskustelua ohjaavat vapaaehtoiset verkkomoderaattorit henkilökuntamme tuella. Jäseniä ryhmässä on jo 1500. Liity suljettuun ryhmään Facebookissa ja tule juttelemaan tai vain seuraamaan keskustelua!

Mielen hyvinvoinnin teemaillat ja ryhmät

Kaipaatko tukea ja vertaistukea epilepsian herättämiin ajatuksiin ja tunteisiin? Alueelliset mielen hyvinvoinnin teemaillat ja ryhmät on suunnattu epilepsiaa sairastaville aikuisille. Niiden tavoitteena on vahvistaa omia voimavaroja ja mielen hyvinvointia. Ammattilaisen ohjaamat tapaamiset rakentuvat keskustelusta, alustuksista ja kaikille sopivista harjoituksista. Tapaamiset toteutetaan Teams-sovelluksen välityksellä. 

Mielen hyvinvoinnin teemaillat, Satakunta, 15-29.4.

Varjosta valoon – Mielen hyvinvoinnin verkkoryhmä, Pohjois-Suomi 21.4.-26.5. 

Mielen hyvinvoinnin teemaillat, Keski- ja Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu 4-18.5.

Lisätietoja: Vuokko Mäkitalo, vuokko.makitalo@epilepsia.fi, p. 040 921 0975