Päivi Hartikainen

Kuopion seudun epilepsiayhdistys, Joensuun seudun epilepsiayhdistys
ja Kaakkois-Suomen epilepsiayhdistys esittävät Päivi Hartikaista Epilepsialiiton hallitukseen ensisijaisesti jäseneksi tai varajäseneksi.

Päivi Hartikainen toimii kolmatta vuotta Kuopion seudun epilepsiayhdistyksen hallituksen puheenjohtajana. Päivi Hartikainen on valittu liittokokouksessa 2020 epilepsialiiton hallitukseen varsinaiseksi jäseneksi Liisa Metsähonkalan tilalle hänen siirtyessään hallituksen puheenjohtajaksi. Päivi on toiminut aktiivisesti hallituksessa.

Päivi Hartikaisella on vahva ja monipuolinen osaaminen järjestötoiminnasta. Hän on toiminut mm. Haapaniemen nuorisomusiikki ry:n puheenjohtajana, Kuopion nuorisomusiikki ry:n puheenjohtajana, JunioriKupsissa joukkueenjohtajana sekä Kuopion kaupunginvaltuustossa ja kaupunginhallituksessa henkilökohtaisena varajäsenenä.
Koulutukseltaan Päivi Hartikainen on hammaslääketieteen lisensiaatti. Hän on toiminut yksityissektorilla, vuokrahammaslääkärinä, opetustehtävissä ja kaupungin palveluksessa. Tällä hetkellä hän on epilepsian takia työkyvyttömyyseläkkeellä.
Päivi Hartikainen on suorittanut Epilepsialiiton vertaisohjaajakoulutuksen. Päivi harrastaa vapaaehtoistoiminnan lisäksi musiikkia. Hänen sydäntä lähellä ovat 2 lastenlasta ja eläimet. Perhe on hänelle tärkeä voimavara. Luonteeltaan hän on avoin ja sosiaalinen.

Ehdotamme Päivi Hartikaista Epilepsialiiton hallitukseen hänen vahvan hallitustyöskentelytaustan takia. Epilepsiaa sairastavana hänen on helppo ymmärtää miten erilaiset hallituksen antamat lausunnot vaikuttavat epilepsiaa sairastaviin ja heidän läheisiin yksilötasolla.

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?