Sami Karttunen

Joensuun seudun epilepsiayhdistys esittää yhdistyksen puheenjohtaja Sami Karttusta valittavaksi epilepsialiiton hallitukseen seuraavalle  2 -vuotiskaudelle varsinaiseksi tai varajäseneksi.

 

Sami Karttusen esittely:

Tervehdys olen Sami Karttunen Joensuun seudun epilepsiayhdistyksestä ja ikää minulle on kertynyt 25-vuotta. Koulutukseltani olen ict- ja sähköasentaja. En itse sairasta epilepsiaa. Lähdin yhdistystoimintaan mukaan epilepsiaa sairastavan kaverin kautta. Kerkesin olla puolivuotta rivijäsen, jonka jälkeen minua pyydettiin sihteeriksi, jossa tehtävässä olin vuoden. Sihteerivuoden jälkeen olen ollut kolme vuotta puheenjohtajana ja toimi jatkuu yhä. Pidän yhdistystoiminnasta ja sen tuomista haasteista. Toiminnan kautta olen saanut tutustua mukaviin aktiiveihin ja olen voinut siten tuoda nuorten epilepsiaa sairastavien ääntä enemmän esille. Toiminnassa otan aina kaikki huomioon tasapuolisesti sekä olen sosiaalinen henkilö.

Jos minut tullaan valitsemaan epilepsialiiton hallitukseen, on minulla aikaa keskittyä epilepsialiiton hallituksen tehtäviin, joko varsinaisena tai varajäsenenä.

Etelä-Kymen ja Päijät-Hämeen epilepsiayhdistykset ovat tukemassa Samin valintaa epilepsialiiton hallitukseen kaudelle 2023 – 2025, joko varsinaiseksi tai varajäseneksi.

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?