Meidän perhe-kurssi alle 10v. epilepsiaa sairastaville lapsille perheineen

Järjestäjä: EPILEPSIALIITTO
Tapahtuman tyyppi: Perhekurssi

Ajankohta

- -

Ilmoittautuminen päättyy:

Paikka

Peurungan kylpylä, Laukaa

Osoite

Peurungantie 85

Tietoja:

Verkkotapaaminen ma 3.6. klo 17.30-19.00 (Teams)
Lähijakso ti-pe 11.-14.6. Peurungan kylpylä

Kurssin kohderyhmä
Kurssi on tarkoitettu perheille, joissa on alle 10-vuotias epilepsiaa sairastava lapsi.   
 
Kurssin tavoitteet ja ohjelma
Kurssin tavoitteena on vahvistaa koko perheen luottamusta epilepsian kanssa pärjäämiseen. Kurssin tarjoaa eväitä vanhemmuuden sekä lapsen minäkuvan vahvistamiseen. Perheiden yhteisessä ohjelmassa luvassa mukavaa tekemistä ja muihin perheisiin tutustumista. Osa kurssiohjelmasta järjestetään vanhemmille ja lapsille erikseen. Vanhempien ohjatuissa keskusteluryhmissä jaetaan kokemuksia ja pohditaan yhdessä arjen haasteiden selättämistä. Lasten oma ohjelma rakentuu lasten toiveiden pohjalta tarjoten onnistumisen ja yhteenkuuluvuuden kokemuksia. Epilepsiaa käsitellään lapsilähtöisesti toiminnan, keskustelun ja leikin keinoin lasten ikä- ja kehitystaso huomioiden. Kurssi tarjoaa myös epilepsiaa sairastavien lasten sisaruksille mahdollisuuden vertaistukeen.

Ennen Peurungan kylpylän kurssijaksoa tapaamme verkossa yhteisen tustustumisen merkeissä ja käymme läpi kurssin ohjelmaa ja käytäntöjä.

Majoitus ja kustannukset
Täysihoito ja kurssin ohjelma ovat maksuttomia. Matkakakuluista osallistujat vastaavat itse. Kurssiohjelmaa luotsaa Epilepsialiiton kurssityöryhmä. Yöaikaan kurssilla ei ole Epilepsialiiton työntekijöiden päivystystä.

Hae mukaan kurssille
Hae mukaan kurssille viimeistään 30.4. Hakulomakkeelle täytetään ensin epilepsiaa sairastavan lapsen tiedot. Lomakkeen loppuosassa kysytään muiden kurssille hakevien perheenjäsenten tietoja.  

Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuaikana tai viimeistään viikon sisällä hakuajan päättymisestä. Lisätietoja kurssista yhteisövalmentaja sosiaaliturva-asiantuntija Paula Salminen, paula.salminen@epilepsia.fi tai p. 050 574 2488.

Lisätietoja kurssille hakemisesta ja valintakriteereistä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). 

Ilmoittaudu tästä