Löydät vertaistukijan nyt uudella tavalla sivuiltamme

Uutinen

Olemme avanneet uuden nettisivun, jonka kautta epilepsiaa sairastavien ja heidän läheistensä on mahdollista löytää kahdenkeskistä vertaistukea. Sivulta löytyvät vertaisohjaajat ovat Epilepsialiiton kouluttamia vapaaehtoisia.  

– Aiemmin olemme välittäneet tukea tarvitsevien ihmisten vertaistukipyyntöjä vertaisohjaajille. Nyt tukea kaipaavat voivat olla suoraan yhteydessä omaan elämäntilanteeseen sopivaan vertaiseen. Toivomme, että tämä madaltaa kynnystä vertaistuen saamiseen, kerrotaan Epilepsialiiton järjestötiimistä.  

Uudella sivulla on tällä hetkellä yli kymmenen vertaisohjaajan lyhyet esittelytekstit, jotka avaavat kunkin vertaisohjaajan omaa persoonaa ja elämäntilannetta. Epilepsia yhdistää kaikkia, mutta usein muutakin yhteistä kaivataan. Yhdistävä asia voi olla epilepsian hoito ja kokemukset, mutta myös ikä, perhetilanne, harrastus tai vaikkapa huumorintaju. Joskus yksikin viestin vaihto tai puhelu riittää saamaan tukea arkeen. Kannattaa siis olla rohkeasti yhteydessä vertaisohjaajaan! 

Kaikkien vertaisohjaajiemme yhteystietoja ei löydy uudelta sivulta. Voit olla myös jatkossa yhteydessä suoraan Epilepsialiiton työntekijöihin, jotka voivat etsiä sinulle sopivan vertaistukijan tai vinkata muista hyvistä vertaistukimuodoista.

Tutustu Löydä vertaistukija-sivuun.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!  

Aida Mikkola

Tuen vapaaehtoistoimintaa ja koordinoin vertaistukitoimintaa. Vastaan nuorten toiminnasta. 

Tanja Vihriälä-Määttä

Tuen vapaaehtoistoimintaa ja koordinoin vertaistukitoimintaa. Vastaan lapsiperheiden toiminnasta. 

Hanna-Reetta Ruokamo

Tuen vapaaehtoistoimintaa ja koordinoin vertaistukitoimintaa. Vastaan työikäisten toiminnasta. 

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?