Tutustu Aivotalon uusittuun epilepsiasisältöön

Uutinen

Aivotalon epilepsiatieto on päivitetty ajantasaiseksi ja saavutettavaksi, kerrotaan Aivotalo.fi-sivuston uutisessa (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

​​​​Epilepsian diagnostiikka on tarkentunut viime vuosina. Aivotalon uusittu epilepsiasisältö pyrkii tuomaan selkeästi esille eri epilepsioiden syyt, oireet ja hoitomahdollisuudet, jotta epilepsiaa sairastava pystyisi osallistumaan hoitoonsa aktiivisesti parhaalla mahdollisella tavalla. Nyt ilmestyneen sisällön lisäksi jatkossa tuotetaan tarkempia kuvauksia eri epilepsiaoireyhtymistä ja harvinaisepilepsioista yhteistyössä Harvinaissairauksien talon kanssa. Näin sairastuneella ja hänen läheisillään on mahdollisuus saada tietoa juuri heille tärkeistä asioista.

Päivitetyssä epilepsiasisällössä on sairauteen liittyvän tiedon lisäksi ohjeita itsehoitoon ja tietoa Epilepsialiiton ja epilepsiayhdistysten tarjoamasta vertaistuesta.

Tutustu Aivotalon epilepsiasisältöön (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Mikä on Aivotalo?

Aivotalo on osa Terveyskylä.fi-palvelua. Se on auki vuorokauden ympäri ja viikon jokaisena päivänä. Aivotalosta löydät tukea ja tietoa aikuisten aivosairauksista ja aivojen terveydestä.

Aivotalon sivuston ovat rakentaneet Suomen yliopistosairaaloiden neurologian, neurokirurgian ja neuropsykologian ammattilaiset yhdessä potilasjärjestöjen kanssa. Myös Epilepsialiitto on mukana yhteistyössä epilepsiasisältöjen osalta.

Terveyskylä-logo
  • Diagnostiikka ja hoito

Aiheeseen liittyvää