Päivi Hartikainen

Pirkanmaan epilepsiayhdistys, Joensuun seudun epilepsiayhdistys ja Varkauden seudun epilepsiayhdistys esittävät Päivi Hartikaista Epilepsialiiton hallitukseen ensisijaisesti jäseneksi tai varajäseneksi.

Päivi Hartikainen toimi kolme vuotta Kuopion seudun epilepsiayhdistyksen hallituksen puheenjohtajana. Päivi Hartikainen valittiin 2020 Epilepsialiiton hallituksen varsinaiseksi jäseneksi Liisa Metsähonkalan tilalle hänen siirttyä hallituksen puheenjohtajaksi. Päivi Hartikainen valittiin kaudeksi 2022 hallituksen varajäseneksi Riina Lindströmin tilalle. Päivi on toiminut aktiivisesti hallituksessa.

Päivi Hartikaisella on vahva ja monipuolinen osaaminen järjestötoiminnasta. Hän on toiminut mm. Haapaniemen nuorisomusiikki ry:n puheenjohtajana, Kuopion nuorisomusiikki ry:n puheenjohtajana, JunioriKupsissa joukkueenjohtajana sekä Kuopion kaupunginvaltuustossa ja kaupunginhallituksessa henkilökohtaisena varajäsenenä.

Koulutukseltaan Päivi Hartikainen on hammaslääketieteen lisensiaatti. Hän on toiminut yksityissektorilla, vuokrahammaslääkärinä, opetustehtävissä ja kaupungin palveluksessa. Tällä hetkellä hän on epilepsian takia työkyvyttömyyseläkkeellä.

Päivi Hartikainen on suorittanut Epilepsialiiton vertaisohjaajakoulutuksen ja OLKA ILONA-sairaalavapaaehtois valmennuksen sekä OLKA TOIVO sairaalavertaistukijakoulutuksen. Hänen sydäntä lähellä ovat 2 lastenlasta ja eläimet. Perhe on hänelle tärkeä voimavara. Luonteeltaan hän on avoin ja sosiaalinen.

Ehdotamme Päivi Hartikaista Epilepsialiiton hallitukseen hänen vahvan hallitustyöskentelytaustan takia. Epilepsiaa sairastavana hänen on helppo ymmärtää miten erilaiset hallituksen antamat lausunnot vaikuttavat epilepsiaa sairastaviin ja heidän läheisiin yksilötasolla.

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?