Tuetut lomat

Kaipaatko irtiottoa arjesta? Tuettu loma tarjoaa mukavaa tekemistä yhdessä vertaisten kanssa. Tuetun loman tavoitteena on lisätä hyvinvointia ja tarjota kodin ulkopuolinen lomamahdollisuus niille perheille ja aikuisille, joilla ei muuten olisi mahdollisuutta lomaan. Lomalla pääset virkistymään, tutustumaan uusiin ihmisiin, kokeilemaan erilaisia taitoja ja kokemaan elämyksiä. Voit osallistua lomalle perheenjäsenen tai avustajan kanssa. Epilepsiayhdistyksen jäsenyyttä ei lomalle hakijalta edellytetä.

Hakeminen

Lomat toteuttaa lomajärjestö Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) yhteistyössä Epilepsialiiton kanssa. MTLH valitsee lomatuen saajat sosiaalisin, taloudellisin ja terveydellisin perustein. Tuetun loman voi saada maksimissaan kolmen vuoden välein ja enintään kolme kertaa kymmenen vuoden aikana. Tutustu tarkemmin myöntämisperusteisiin MTLH:n verkkosivuilla (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Täytä sähköinen lomahakemus MTLH:n verkkosivuilla tai palauta paperinen hakulomake osoitteeseen: Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto, Ruoholahdenkatu 8, 4. krs, 00180 Helsinki. Samassa taloudessa asuvat täyttävät vain yhden hakemuksen.

Lisätiedot: Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto, arkisin klo 9-13 p. 010 2193 460.

Kustannukset

Loman omavastuuosuus aikuisilta ja 17 vuotta täyttäneiltä on 125 €/5 vrk. Lomailija maksaa itse matkakulunsa lomakohteeseen. Alle 17-vuotiaat lomailevat maksutta. Lomaan sisältyy majoitus kahden hlön huoneissa tai perhelomilla perhekoon mukaisissa huoneissa/huoneistoissa, täysihoitoruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen sekä perhelomilla iltapala) sekä lomaohjelma.

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?