Tuomas Koivuniemi

Etelä-Pohjanmaan Epilepsiayhdistyksen vuosikokous esittää päätoimittaja-toimitusjohtaja Tuomas Koivuniemen (45) valitsemista Epilepsialiiton hallituksen jäsenen tehtävään vuosiksi 2023-25. Koivuniemelle epilepsia on tuttu oman lapsen ja muun lähipiirin sairauden kautta.

Koivuniemi on toiminut Epilepsialiiton hallituksen jäsenenä 2020-22, minkä lisäksi hän on liiton asiantuntijatyöryhmän ja Epilepsia-lehden toimitusneuvoston jäsen. Etelä-Pohjanmaan Epilepsiayhdistyksen puheenjohtajana hän on toiminut viisi vuotta. Tuomas korostaa epilepsiatyössä lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä aktivointia sekä aktiivista viestintää tunnettuuden lisäämiseksi ja vaikuttamista siihen, että epilepsiaa sairastavien arjessa kohtaamat epäkohdat saadaan poistettua.

Viiden lapsen isä ja yhden naisen mies Koivuniemi työskentelee Kauhajoki-lehden toimitusjohtaja-päätoimittajana. Epilepsialiiton ja –yhdistyksen tehtävien lisäksi hän toimii kotikaupunkinsa vammaisneuvoston puheenjohtajana, Etelä-Pohjanmaan vammaisneuvostossa, Kauhajoen seurakunnan kirkkovaltuuston ja Etelä-Pohjanmaan Nuorisoseuran puheenjohtajana. Tuomaksella on laaja kontaktiverkosto niin maakunnallisesti kuin valtakunnallisesti, joten esitämme häntä jatkamaan Epilepsialiiton hallituksen jäsenenä vuodet 2023-25.

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?