Epilepsialehti ilmestyy vuodesta 2022 lähtien neljä kertaa vuodessa

Uutinen

Painettu Epilepsialehti on jäsenetu, joka on monille lukijoillemme ja ammattilaisille tärkeä kanava epilepsiatiedon ja kokemusten pariin.

Epilepsialehti ilmestyy vuoden 2022 alusta lähtien neljä kertaa vuodessa 36-sivuisena julkaisuna. Panostamme Epilepsialehden sisältöön saamamme palautteen ja lukijatoiveiden perusteella. Epilepsialiiton hallitus käsitteli ja hyväksyi 24.9. Epilepsialiiton toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2022. Samalla hallitus hyväksyi ja päätti myös Epilepsialehden ilmestymiskerroista.

Epilepsialiitto viestii monissa eri kanavissa. Tuotamme osan sisällöstä painettuna ja osa sisällöstä on saatavilla verkossa – molempia tarvitaan. Näin tavoitamme eri-ikäisiä ja erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä ja tarjoamme jokaiselle sopivan tavan päästä sisältöjen pariin. Julkaisemme Epilepsialehden artikkelit jatkossa painetun lehden lisäksi myös verkkosivuillamme.

Antoisia lukuhetkiä niin printtilehden parissa kuin verkossa!

Lisätietoja

Virpi Tarkiainen

Vastaan Epilepsialiiton strategisesta johtamisesta, hallinnosta ja kehittämistoiminnasta hallituksen linjausten mukaisesti. Toimin Epilepsialehden päätoimittajana sekä vastaan sidosryhmäyhteistyöstä.

Elina Kelola

Vastaan Epilepsialiiton viestinnästä ja toimin Epilepsialehden toimitussihteerinä.

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?