#jokaSadas-podcastin ensimmäinen jakso on julkaistu – kuuntele!

Uutinen

Suomalaisista noin joka sadas sairastaa epilepsiaa. Uudessa viisiosaisessa #jokaSadas-podcastissamme puhutaan suoraan ja henkilökohtaisesti elämästä epilepsian kanssa.

Sarjan ensimmäisessä jaksossa keskustellaan epilepsiaan liittyvistä ennakkoluuloista. Vaikka moni asia on muuttunut vuosien varrella, ei ennakkoluulojen aika ole valitettavasti ohi. Pirkolla ja Katjalla on pitkä kokemus epilepsiaan liittyvistä ennakkoluuloista: Pirkko sairastui epilepsiaan pienenä lapsena 40-luvun lopussa, Katja lukiolaisena vuonna 1996.

Muutamia kymmeniä vuosia sitten epilepsiaa hoidettiin mielisairaalassa, eikä epilepsiaa sairastava saanut perustaa perhettä. Kuinka pitkälle näistä ajoista on tultu ja miten ennakkoluulot vaikuttavat yhä elämään?

Saatavilla on myös podcastin tekstiversio

Seuraava jakso julkaistaan tiistaina 2.2.

#jokaSadas-podcastin seuraavat jaksot julkaistaan aina kahden viikon välein. Seuraavissa jaksoissa puhututtaa mm. mitä tehdä, kun epilepsia pelottaa itseä ja läheisiä? Onko työelämässä erilaista? Entä päiväkodissa ja koulussa? Miten epilepsia vaikuttaa koko perheeseen? Ippi Arjanne tapaa jokaisessa jaksossa ihmisiä, joiden elämään epilepsia tavalla tai toisella koskettaa.

Osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa tunnisteella #jokaSadas

Kuuntele ja tilaa #jokaSadas-podcastia

  • Kokemustarina
  • Vaikuttaminen
  • Vertaistuki

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?

Aiheeseen liittyvää