Kampanjaviikkomme lähestyy – rohkaistaan ihmisiä auttamaan

Uutinen

Epilepsialiitto kampanjoi yhdessä epilepsiayhdistysten ja Suomen Epilepsiaseuran kanssa 6.-13.2.2023. Kampanjaviikon aikana vietetään 112-päivää 11.2. ja Kansainvälistä epilepsiapäivää 13.2.

Kampanjassamme kysymme: Osaatko auttaa? Epilepsiakohtauksen ensiapu on kansalaistaito, jonka jokainen voi oppia.

Osallistuminen kampanjaan on helppoa, sillä kuka tahansa voi jakaa tietoa epilepsiakohtauksen ensiavusta. Löydät sivuiltamme valmiita viestintämateriaaleja, joita voit jakaa vapaasti eteenpäin.

Voit myös haastaa ystäväsi, työ- ja opiskelukaverisi, harrastusporukkasi, someseuraajasi tai kenet tahansa tekemää sivuiltamme löytyvää epilepsiakohtauksen ensiaputestiä. Viime vuonna testiä tehtiin yli 6 000 kertaa. Onnistummeko tänä vuonna yhdessä jakamaan testiä niin, että tavoitamme entistä suuremman joukon ihmisiä?

Tule mukaan tapahtumiin!

Olemme kampanjaviikolla epilepsiayhdistysten kanssa mukana hätäkeskuslaitosten 112-päivän tapahtumissa. Tapahtumia järjestetään lauantaina 11.2. Turussa, Porissa, Seinäjoella ja Espoossa. Epilepsiayhdistykset tapahtumapaikkakunnilta ja lähialueilta ovat tervetulleita jakamaan tietoa kanssamme. Tai jos olet kiinnostunut toiminnastamme, niin tule juttelemaan kojulle.

Lisäksi epilepsiayhdistykset esittelevät toimintaansa ja jakavat tietoa helmikuun aikana omilla paikkakunnillaan.

Katso kaikki tapahtumat kampanjan nettisivulta.

Jos paikallisyhdistyksesi järjestää jonkin tapahtuman kampanjaviikolla tai sen lähellä, eikä sitä löydy vielä kampanjasivun listasta, niin ilmoitathan siitä meille Epilepsialiittoon. Lisäämme tiedot nettisivuillemme, jotta tieto tapahtumista tavoittaa kaikki kiinnostuneet. Päivitämme tietoa tapahtumista suoraan kampanjasivullemme, joten seuraathan sivua.

Tehdään yhdessä näkyvä kampanjaviikko!

Lisätietoja:

Piritta Selin

Vastaan Epilepsialiiton järjestötoiminnasta sekä toimin vapaaehtois- ja vertaistoiminnan valtakunnallisena koordinaattorina. Toimin Epilepsialiitossa tietosuojavastaavana.

Elina Kelola

Vastaan Epilepsialiiton viestinnästä ja toimin Epilepsialehden toimitussihteerinä.

  • Kampanja
  • Vaikuttaminen
  • Yhteisö

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?

Aiheeseen liittyvää