Kuuntele #JokaSadas-podcastin uusi jakso

Uutinen

#JokaSadas-podcastissamme julkaistaan syksyn aikana neljä uutta jaksoa, joista ensimmäinen on nyt kuunneltavissa. Jaksossa 27-vuotias Veera ja hänen isänsä Ilkka muistelevat Veeran kouluaikoja ja sitä, miten epilepsian kanssa pärjää koulussa. Veeran koulutiellä haasteita aiheutti läksyjen määrän lisäksi epäselvä tulevaisuus. Mihin pystyn ja mistä voin haaveilla? Entä millaista tukea epilepsiaa sairastava oppilas tarvitsee ja mistä?

Syksyn aikana julkaistavissa muissa jaksoissa keskustellaan opiskelusta ja työstä, ihmissuhteista sekä lapsen itsenäistymisestä. Uusia jaksoja julkaistaan joka toinen viikko 28.10., 11.11. ja 25.11.

Miten voin kuunnella podcastia?

#JokaSadas-podcastin kuuntelemiseksi et tarvitse erillisiä ohjelmia, vaan pääset kuuntelemaan jaksoja suoraan nettisivuiltamme tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. Löydät samat jaksot myös Spotifystä, Apple Musicista, Googlesta ja uutena nyt myös Suplasta.

Podcast nostaa esiin epilepsiaa sairastavat ja heidän äänensä

Suomalaisista noin joka sadas sairastaa epilepsiaa. #JokaSadas on podcast, jossa puhutaan suoraan ja henkilökohtaisesti elämästä epilepsian kanssa. Kuuntele ja osallistu keskusteluun somessa tunnisteella #JokaSadas

Löydät podcastin uudet ja vanhat jaksot täältä.

  • Kokemustarina
  • Nuoret
  • Perheet
  • Vertaistuki
  • Yhteisö

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?

Aiheeseen liittyvää