Liittokokous valitsi hallituksen puheenjohtajaksi Liisa Metsähonkalan

Uutinen

Lastenneurologian erikoislääkäri, dosentti Liisa Metsähonkala jatkaa Epilepsialiiton hallituksen puheenjohtajana kauden 2021–2022. Puheenjohtaja valittiin liittokokouksessa 24.4.2021.

Hallituksen varsinaisista jäsenistä erovuorossa olivat Lotta Virrankari ja Tiina Willman. Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi kaudelle 2021–2023 valittiin Kaisa Nurminen ja Tiina Willman. Nurmisen varajäsenenä toimii Tapani Reinikka ja Willmanin Lotta Virrankari.

Hallituksen jäseninä jatkavat Tuomo Malinen, Päivi Hartikainen, Tuomas Koivuniemi ja Päivi Hölttä. Heidän henkilökohtaiset varajäsenensä ovat Aino Puronkari, Salla Lamusuo, Riina Lindström ja Jaana Lähdetie.

Liittokokous hyväksyi vuoden 2020 hallituksen toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen sekä myönsi vastuuvapauden vastuuvelvollisille. Lisäksi kokouksessa käsiteltiin ja vahvistettiin vuoden 2021 toiminta- ja taloussuunnitelma.

Liittokokous järjestettiin Helsingissä ja etäyhteyksin. Kokouksessa oli lähes 80 osallistujaa, joista 57 oli äänivaltaisia. Koronatilanteen takia suurin osa osallistujista oli mukana etänä ja kokouspaikalla huolehdittiin turvallisesta osallistumisesta.

Epilepsialiiton liittokokous valitsi 24.4. lastenneurologian erikoislääkäri, dosentti Liisa Metsähonkalan hallituksen puheenjohtajaksi.

Liittokokouksen puheenjohtajana toimi neurologian erikoislääkäri Leena Kämppi.

Toiminnanjohtajamme Virpi Tarkiainen esitteli liittokokouksessa viime vuoden toimintaamme. Epilepsiayhdistyksissä tehdään suurella sydämellä merkittävä määrä vapaaehtoistyötä vuosittain. Lämmin kiitos kaikille toimintaamme osallistuville!

Epilepsialiiton hallitus on päättänyt, että Epilepsiateko-huomionosoitus julkistetaan ja jaetaan syksyllä 2021 Vaikuttajafoorumissa.

  • Yhteisö

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?

Aiheeseen liittyvää