Oletko kiinnostunut kehittämään yhdistyksen liikuntatoimintaa? Osallistu koulutukseen

Uutinen

Koulutuspäivät on tarkoitettu kaikille epilepsiayhdistysten liikuntavastaaville sekä liikuntatoiminnan järjestämisestä kiinnostuneille. Koulutuksen tavoitteena on tukea paikallisyhdistysten liikuntatoimintaa. Viikonlopun aikana pohdimme, miten motivoida jäseniä mukaan liikkumaan sekä miten kehitämme yhdessä liikunnan mahdollisuuksia. Koulutusviikonlopun aikana saat paljon hyödyllistä liikunta- ja hyvinvointitietoa.

Koulutuksessa sinulla on mahdollista tavata toisia liikuntavastaavia ja jakaa kokemuksia heidän kanssaan. Koulutusviikonloppu on oiva verkostoitumispaikka liikuntavastaaville, liikuntavastaaviksi aikoville ja paikallistason liikunnan toimijoille.

Koulutus järjestetään pohjoisen Suomen upeissa maisemissa Rovaniemellä Santasport Lapin Urheiluopistolla 18.3-20.3.2022. Ilmoittauduthan koulutukseen 20.2.2022 mennessä.

Tutustu tarkemmin ja tule mukaan!

(Muutokset koulutuksiin ja tapahtumiin ovat mahdollisia koronatilanteen vuoksi.)

Lisätietoja

Anu Hämäläinen

Kehitän ja tuen vapaaehtois- ja liikuntatoimintaa, vastaan valtakunnalliseen epilepsianeuvontaluuriin sekä kehitän ja osallistun vertaistuki-, ryhmä- ja kurssityöhön.

Milla Haglund

Vastaan Epilepsialiiton yleishallinnosta ja asiakaspalvelusta sekä toimin liiton talous- ja palkkahallinnon controllerina.

Kuva: Vuokko Mäkitalo