Tavataan verkossa

Uutinen

Vaikka näinä aikoina tapaamiset kasvokkain eivät aina ole mahdollisia, voimme silti tulla yhteen ja nähdä toisiamme verkon välityksellä. Tulossa on monenlaisia tapahtumia ja verkkokeskusteluja eri teemoista. Mitkä seuraavista sinä koet omaksesi? 

Keskusteluilta epilepsiaa sairastavien läheisille 17.2. Oletko epilepsiaa sairastavan puoliso, aikuinen sisarus, vanhempi tai muu läheinen? Tule mukaan kuulemaan ja jakamaan kokemuksia elämästä epilepsiaa sairastavan rinnalla.  

Lähelläsi-verkkoryhmä epilepsiaa sairastavien läheisille tiistai-iltaisin 15.3.-12.4. Viidesti kokoontuva ryhmä tarjoaa arjen keskelle hetken, joka on omistettu omalle jaksamiselle.  

Lähde mukaan kursseille -teemailta 21.3. Tule kuulemaan ja keskustelemaan tulevista Epilepsialiiton kursseista, hakemisesta tai vaikkapa jakamaan omia kurssikokemuksia.  

Tuberoosiskleroosi -verkkoryhmä sairastaville ja läheisille 23.3. ja 30.3. Kokemusten vaihtoa elämästä ja arjesta harvinaisen sairauden kanssa. Verkkoryhmään sisältyy neurologin alustus. 

Tukea työhön -teemailta 7.4. Miten yhdistää työ ja epilepsia? Mitä keinoja on tukea työssä jatkamista, jos sairaus haittaa työkykyä? Mukana ammatillisen kuntoutuksen asiantuntija, palvelupäällikkö Heli Tuominen Vervestä.  

Keskusteluilta vanhemmille, joiden lapsi on sairastunut epilepsiaan 5.5. Onko epilepsia perheessänne uusi asia? Haluaisitko tavata muita perheitä, joita koskettaa lapsen epilepsia? 

Toteutamme verkkotapaamisemme Teams-sovelluksen kautta, ja autamme mielellämme, mikäli tarvitset apua linjoille liittymiseen.  Tutustu tarkemmin verkkotapaamisiin ja ilmoittaudu mukaan keskustelun äärelle.

Lisätietoa

Paula Salminen

Vastaan Epilepsialiitossa sosiaaliturva-asioista, neuvonnasta, kurssityöstä, edunvalvonnasta sekä kehittämistoiminnasta.