Tutustu tuoreeseen Epilepsialehteen – teemana mielen hyvinvointi, korona ja vaikuttaminen

Uutinen

Vuoden ensimmäinen Epilepsialehti ilmestyy tänään. Numeron teemoina ovat mielen hyvinvointi, korona ja vaikuttaminen. Lehti on postitettu jäsenille ja voit lukea lehden artikkeleita myös nettisivuiltamme. Lisäksi löydät sivuiltamme lehden myös pdf-muodossa.

Juuri ilmestyneestä lehdestä voit lukea esimerkiksi mielen hyvinvoinnin tukipilareista ja siitä, miten ne auttavat arjessa ja rakentavat hyvinvointia. Lisäksi Ikäinstituutin suunnittelijat ovat koonneet juttuun vinkkejä, miten mielen hyvinvointia voi harjoittaa päivittäin.

Koska koronatilanne vaikuttaa edelleen kasvokkaisiin tapaamisiin, löydät lehdestämme tietoa siitä, miten voit saada vertaistukea ja neuvontaa sekä osallistua tapahtumiimme ja muihin tilaisuuksiimme myös etänä. Tutustu etätilaisuuksiin ja tule mukaan!

Lisäksi voit lukea lehdestämme tuttuun tapaan myös omakohtaisia kokemuksia epilepsiasta. Tällä kertaa Vertainen tavattavissa -palstalla tarinansa epilepsiasta ja mielenterveyden haasteista kertoo Neo. Emma puolestaan rohkaisee muita aikuisuuden kynnyksellä olevia nuoria omien kokemuksiensa kautta.

Löydät lehdestä myös ajankohtaista tietoa muun muassa sosiaaliturvasta ja Kansainvälisen epilepsiapäivän sekä 112-päivän kampanjoista. Epilepsiapäivää vietetään 8.2. ja 112-päivää 11.2. Myös kevään kuntavaalit näkyvät lehdessämme. Epilepsiayhteisönä haluamme vaikuttaa siihen, että epilepsiaa sairastavien ja heidän läheistensä tarpeet tulevat kuulluksi paikallisessa päätöksenteossa. Siksi kannustamme epilepsiayhdistyksiä ja jokaista yksilönä osallistumaan kuntavaalivaikuttamiseen.

Mukavia talvisia lukuhetkiä lehden parissa!

Kerro, mitä mieltä olet lehdestä

Mitkä jutut kiinnostavat, herättävät ajatuksia tai koskettavat? Entä mitä sisältöä toivoisit lehteen lisää tai mitä voisimme tehdä paremmin? Kerro meille ajatuksiasi lehdestä. Kaikki saamamme palaute on arvokasta, sillä teemme lehteä lukijoita varten. Kiitos vastauksistasi!

Palautekyselyymme pääset tästä
  • Diagnostiikka ja hoito
  • Hyvinvointi
  • Kokemustarina
  • Yhteisö

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?

Aiheeseen liittyvää