Jäsenkirje 1/2023

Tervehdys jäsenemme ja mukavaa vuotta 2024!
Yhdistyksemme toiminta on tänä vuonna monellakin tapaa uudistunut. Vartiokujalla ei ole enää kotipesäämme, vaan koitamme soluttautua alueen muiden yhdistysten joukkoon. Kannattaa seurata myös Happy Housen ja Lounatuulet Yhteisötalon tiedotusta, saatamme näkyä! Aina on tietenkin tärkeä huomioida, että viime hetken muutokset on mahdollisia, koska olemme vapaaehtoisten voimin pyörivä yhdistys.
Terveisin, Nina
tiedotusvastaava
vertaisohjaaja

 

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous to 4.4. klo 18. Kahvia tarjolla klo 17 alkaen.
Kevätkokous pidetään Lounatuulet Yhteisötalon Pihlajasalissa, Läntinen Pitkäkatu 33, 2. krs. Esityslistalla on sääntömääräiset asiat. Jos haluat osallistua etänä, ilmoitathan sähköpostiosoitteesi toimisto.turunseutu@epilepsia.fi. Lähetämme linkin ennen kokousta. Valitettavasti etäyhteydellä ei voi osallistua mahdolliseen äänestykseen. Ennen kokousta klo 17.15 alkaen Tyksin kuntoutusylilääkäri, lastenneurologian erikoislääkäri Harri Arikka alustaa keskustelua, ”SOTE – sotkua vai tolkkua epilepsian hoitoon?”

The Voice of Finland pe 5.4. klo 19.30
Tervetuloa katsomaan The Voice of Finlandia Turun Logomoon! Jäsenille hinta on 18 euroa. Paikkoja on rajoitetusti. Sitova ilmoittautuminen viimeistään 10.3. viestillä osoitteeseen anni.kurten@varha.fi ja maksamalla lipun hinta TSEYn tilille FI39 5710 0450 5095 59, viestikenttään TVOF ja osallistujan nimi.

Halukkaille omakustanteiset pizzatreffit Cup & Pint -ravintolassa klo 17.30 alkaen. Kerrothan pöytävarauksen vuoksi ilmoittautumisen yhteydessä, jos olet tulossa mukaan pizzalle!

Alueyhdistyksen muita julkaisuja