Ehdota Epilepsiateko-huomionosoituksen saajaa

Uutinen

Tiedätkö tapahtuman tai jutun, joka olisi huomionarvoinen? Tunnetko henkilön, joka on edistänyt ansiokkaasti epilepsiavapaaehtoistyötä?

Epilepsialiiton hallitus on myöntänyt Epilepsiateko-huomionosoituksen vuodesta 2014 lähtien. Huomionosoitus voidaan myöntää henkilölle tai taholle, joka on edistänyt ansiokkaasti epilepsiavapaaehtoistyötä tai luonut uusia toimintatapoja. Huomionosoituksen tavoitteena on tuoda esiin vapaaehtoistoiminnan merkitystä epilepsiaa sairastavien ihmisten hyväksi tehtävässä toiminnassa.

Ehdotuksia huomionosoituksen saajaksi voi tehdä kuka tahansa. Ehdotukset tulee toimittaa Epilepsialiittoon 28.2.2022 mennessä osoitteeseen: epilepsialiitto@epilepsia.fi

Epilepsialiiton hallitus päättää huomionosoituksen saavasta henkilöstä/tahosta 18.3.2022. Huomionosoitus julkistetaan liittokokouksessa 23.4.2022.

Palkittu henkilö/taho ei saa konkreettista palkintoa, mutta tekijä/teko nostetaan esiin liiton medioissa ja siitä tiedotetaan liittokokoustiedotuksen yhteydessä myös muille medioille.

Tutustu aiempiin huomionosoituksen saajiin nettisivuillamme

  • Vaikuttaminen
  • Yhteisö

Aiheeseen liittyvää