Ensimmäinen Yhtä perhettä -ryhmä alkaa elokuussa – tule mukaan!

Uutinen

Epilepsialiiton Yhtä perhettä -hanke etenee. Ensimmäinen Yhtä perhettä -ryhmä starttaa elokuussa Hotelli Nuuksion kansallispuiston maisemissa. Ryhmä kokoontuu kahdessa osassa 4.–6.8. ja 20.–21.8.

Päivien aikana keskitymme kiireettömään yhdessäoloon vanhempien, lasten ja perheen kesken. Yhdessä löydämme työkaluja epilepsiaa sairastavan lapsen ja hänen sisarustensa kasvun ja kehityksen tukemiseen.

Lastenryhmässä toteutamme lasten haaveita, pidämme hauskaa ja juttelemme epilepsiaan liittyvistä asioista – niistäkin, jotka harmittavat. Vanhempien kanssa pohdimme perhe-elämää epilepsian kanssa ja myös haastavia tilanteita, joiden selättämiseen vanhempana saat keinoja ja välineitä.

Syömme hyvin ja tankkaamme voimia tulevaan syksyyn. Yöksi menemme kotiin. Halutessasi voitte kuitenkin yöpyä Hotelli Nuuksiossa edulliseen omakustannushintaan. Muuten ryhmä on osallistujille maksuton.

Ilmoittaudu Yhtä perhettä -ryhmään tästä linkistä viimeistään 22.7.

Tervetuloa mukaan!

Kysy lisää

Susanna Heugenhauser

Toimin Yhtä perhettä -hankkeessa asiantuntijana. Olen apunanne lapsia ja perheitä koskevissa asioissa. Hanke on osa Epilepsialiiton kehittämistoimintaa.

  • Lapset
  • Perheet
  • Vertaistuki
  • Yhteisö

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?

Aiheeseen liittyvää