Epilepsialehden syksyn numero on ilmestynyt!

Uutinen

Vuoden neljäs Epilepsialehti on ilmestynyt 15.9. ja se on postitettu jäsenille. Voit lukea lehteä myös verkossa. Löydät Epilepsialehden näköisnumeron sivuiltamme ja julkaisemme kaikki artikkelit yksittäisinä nettisivuillamme syksyn aikana.

Tuoreessa numerossa muun muassa neuropsykologi Marja Äikiä kertoo tiedonkäsittelytoimintojen haasteista ja tiedonkäsittelyä helpottavista tukikeinosta. Lisäksi lehdessä palataan vielä hetkeksi kesäisiin perhekurssiemme tunnelmiin. Kesän 2021 perhekurssit tarjosivat mukavaa yhdessäoloa, uusia ystäviä ja epilepsian pohtimista niin vanhempien kuin lastenkin ryhmissä.

Lehdessä pureudutaan myös epilepsian hyvän hoidon merkitykseen esimerkiksi kokemustarinan kautta. ”Minun epilepsiani ei ole tasapanossa, mutta minulla on tasapainoinen suhde hoitohenkilökunnan kanssa. Se nostaa minua ylöspäin ja tuo rauhallisuutta minulle itselleni. Pystyn tekemään monia asioita epilepsiasta huolimatta”, yhdistysaktiivi Sari kertoo artikkelissa.

Voit lukea lehdestä myös tutkimuksesta, joka on tehty epilepsiaa sairastavien aikuisten ja läheisten kurssikokemuksista sekä opinnäytetyöstä, jossa selvitettiin epilepsiaa sairastavien tyytyväisyyttä elämän eri osa-alueisiin.

Julkaisemme jokaisessa Epilepsialehdessä artikkelin myös ruotsiksi ja olemme juuri avanneet lehden ruotsinkieliset verkkosivut. Ruotsinkieliselle sivulle pääset tästä.

Vuoden viimeinen Epilepsialehden numero ilmestyy 24.11.

Mukavia syyspäiviä lehden lukijoille!

Anna palautetta lehdestä!

Kerro meille, mitä mieltä olet lehdestä. Kaikki saamamme palaute on arvokasta, sillä teemme lehteä juuri sinua varten. Kiitos vastauksistasi!

Klikkaa palautekyselyyn tästä.
  • Diagnostiikka ja hoito
  • Kokemustarina
  • Tutkimus
  • Vaikuttaminen
  • Vertaistuki
  • Yhteisö

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?

Aiheeseen liittyvää