#JokaSadas-podcast on vuoden 2021 Epilepsiateko – lämmin kiitos puhujille!

Uutinen

Epilepsialiiton hallitus myönsi vuoden 2021 Epilepsiateko-huomionosoituksen #JokaSadas-podcastille. Huomionosoitus jaettiin 23.4.2022 liittokokouksen yhteydessä.

#JokaSadas-podcastissa puhujat kertovat avoimesti elämästä epilepsian kanssa ja välittävät viestiä epilepsian monimuotoisuudesta. Jaksot antavat tietoa, tuovat esiin kokemuksia ja kertovat, että jokaisen tarinan takana on muutakin kuin sairaus. Podcastissa käsitellään muun muassa sairauteen liittyviä pelkoja, koulunkäyntiä, työelämää, vanhemmuutta ja ihmissuhteita.

Jaetuilla tarinoilla on tärkeä rooli siinä, että ne vähentävät pala palalta epilepsiaan liittyviä vääriä käsityksiä ja ennakkoluuloja. Lisäksi tarinat antavat muille epilepsiaa sairastaville ja läheisille tunteen siitä, että sairauden kanssa ei ole yksin.

Viime vuonna #JokaSadas-podcastissa julkaistiin yhdeksän jaksoa. Podcast on saanut hyvän vastaanoton ja uusia jaksoja on julkaistu myös tämän vuoden puolella. Podcast on helposti kuunneltavissa epilepsia.fi -sivustolla ja lisäksi jaksot ovat esillä myös muissa palveluissa, kuten Spotifyissa ja Suplassa.

Epilepsialiittoon tuli määräaikaan mennessä neljä ehdotusta epilepsiateoksi. Hallitus halusi tänä vuonna kiittää myös muita Epilepsiateko-palkinnon saajiksi ehdotettuja vapaaehtoisia, jotka ovat tehneet paljon vapaaehtoistyötä omassa yhdistyksessään tai muuten tuoneet epilepsiaa näkyväksi. Kiitoksen saivat Mari Sydänmaalakka, Anja Sukanen ja Päivi Nykänen perheineen.

#JokaSadas-podcastin jaksot löydät sivuiltamme

Hallitus halusi tänä vuonna kiittää myös muita Epilepsiateko-palkinnon saajiksi ehdotettuja. Kuvassa Mari Sydänmaanlakka ja Anja Sukanen.

  • Vaikuttaminen
  • Yhteisö

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?

Aiheeseen liittyvää