Liittokokous kokoontui 15.4. – hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Liisa Metsähonkala

Uutinen

Epilepsialiiton liittokokous järjestettiin 15.4.2023 Helsingissä ja etäyhteyksin. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa lastenneurologian erikoislääkäri, dosentti Liisa Metsähonkala. Hän toimii puheenjohtajana kauden 2023–2024.

Hallituksen varsinaisista jäsenistä erovuorossa olivat Tuomas Koivuniemi ja Päivi Holttä ja heidän varajäsenensä Päivi Hartikainen ja Jaana Lähdetie. Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi kaudelle 2023–2025 valittiin Tuomas Koivuniemi ja Leena Kämppi ja heidän varajäsenikseen Sami Karttunen ja Katja Heinonen.

Hallituksen jäseninä jatkavat Kaisa Nurminen, Tiina Willman, Tuomo Malinen ja Aino Puronkari ja heidän varajäsenensä Tapani Reinikka, Lotta Virrankari, Mari Sydänmaanlakka ja Arja Frisk.

Liittokokouksessa oli 75 osallistujaa, joista 59 oli äänivaltaisia. Kokouksen puheenjohtajana toimi oikeusneuvos Mikael Krogerus.

Lämmin kiitos vuodesta 2022!

Toiminnanjohtaja Virpi Tarkiainen esitteli liittokokouksessa viime vuoden toimintaamme. Epilepsiayhteisössä tehdään suurella sydämellä merkittävä määrä vapaaehtoistyötä vuosittain. Vuonna 2022 mukana oli noin 550 aktiivista vapaaehtoista, jotka tekivät yhteensä yli 18 400 vapaaehtoistyötuntia. Epilepsiayhdistykset järjestivät noin 650 tapahtumaa, jotka kokosivat yli 6 800 osallistujaa eri puolilla Suomea.

Kuvassa vasemmalta Kaisa Nurminen, Mari Sydänmaanlakka, Sami Karttunen, Tuomas Koivuniemi, Liisa Metsähonkala, Katja Heinonen, Tapani Reinikka, Arja Frisk ja Aino Puronkari.

  • Yhteisö

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?

Aiheeseen liittyvää