Mukavaa, että olet uusilla sivuillamme!

Uutinen

Uusi epilepsia.fi -sivusto on nyt julkaistu. Olemme selkeyttäneet sivuston rakennetta, parantaneet sivujemme saavutettavuutta sekä tehneet uutta sisältöä. Toivomme, että sivustomme palvelee sinua mahdollisimman hyvin ja löydät täältä tarvitsemasi tiedon sekä tuen helposti.

Vaikka sivuillamme on nyt uusi rakenne ja ilme, on sivuillamme myös monia tuttuja asioita uudella tavalla nostettuna. Kuten aiemminkin, epilepia.fi -sivustokokonaisuus muodostuu Epilepsialiiton, epilepsiayhdistysten, Epilepsiatutkimussäätiön ja Suomen Epilepsiaseuran sivuista.

Tietoa epilepsiasta, vertaistuesta ja osallistumismahdollisuuksista

Olemme jaotelleet Epilepsialiiton sisällön kuuteen eri osioon. Tietoa epilepsiasta -otsikon alle olemme koonneet tiiviisti tietoa epilepsiasta ja siitä, miten se voi vaikuttaa arkeen. Lisäksi löydät osiosta linkkejä, jotka vievät muun muassa Terveyskylä.fi -palvelussa tarjolla olevan tiedon pariin. Tukea ja toimintaa -osiossa on tietoa vertaistuesta ja erilaisista osallistumismahdollisuuksista. Voit lukea sieltä esimerkiksi siitä, millaista vertaistukea on tarjolla ja mistä sitä voi saada. Lisäksi osiossa on tietoa neuvonnastamme, kursseistamme ja tuetuista lomista.

Ajankohtaista-otsikon alta löydät uutiset, liiton ja yhdistysten tapahtumat, blogikirjoitukset sekä Epilepsialehden. Jatkossa julkaisemme lehden yksittäisiä artikkeleita myös suoraan sivuillamme, jotta niitä on helppo lukea ja jakaa. Yhdistykset-otsikon alta löydät tietoa eri puolilla Suomea toimivista epilepsiayhdistyksistä. Yhdistykset järjestävät muun muassa erilaisia tapahtumia sekä tarjoavat vertaistukea lähellä sinua.

Epilepsialiitto-osioon olemme koonneet tietoa meistä. Siellä voit tutustua esimerkiksi strategiaamme, vaikuttamistyöhömme ja kehittämistoimintaamme. Yhteystiedot-otsikon alta löydät henkilökuntamme yhteystiedot ja laskutusosoitteemme. Ota rohkeasti yhteyttä, autamme mielellämme sinua!

Työ sivuston parissa jatkuu

Sivustomme ei ole vielä aivan valmis. Tällä hetkellä asiakaspalveluchatimme ei ole käytössä, mutta se lisätään sivuille mahdollisimman pian. Täydennämme sisältöjä alkuvuoden aikana ja lisäämme sivuillemme tietoa myös ruotsiksi ja englanniksi. Lisäksi uusi verkkokauppamme julkaistaan lähiaikoina.

Anna palautetta

Mitä mieltä olet sivuiltamme? Löysitkö täältä tarvitsemasi tiedon ja tuen? Tai huomasitko virheen? Voit antaa palautetta sähköpostitse epilepsialiitto@epilepsia.fi

Kysy lisää

Elina Kelola

Vastaan Epilepsialiiton viestinnästä ja toimin Epilepsialehden toimitussihteerinä.

  • Aikuiset
  • Harvinaiset
  • Läheiset
  • Lapset
  • Nuoret
  • Perheet
  • Seniorit
  • Yhteisö

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?

Aiheeseen liittyvää