Nuorten pikkujoulut järjestetään kahdella paikkakunnalla

Uutinen

Tervetuloa viettämään nuorten pikkujouluja mukavassa seurassa! Epilepsialiiton nuorten toiminnassa on tarjolla pikkujoulukaudella kaksi eri tapahtumaa. Pikkujoulut järjestetään tänä vuonna Mikkelissä ja Vantaalla. Molemmat tapahtumat ovat avoimia kaikille 13–29-vuotiaille nuorille, joiden elämää epilepsia koskettaa.

Mikkelissä pikkujoulut järjestetään 17.11. kello 17–20.30. Ilta aloitetaan yhteisellä ruokailulla, jonka jälkeen suunnataan pakohuonepeli Mysteeriin. Lopuksi on tarjolla rentoa yhdessäoloa ja limpparit. Ilmoittaudu Mikkelin tapahtumaan 8.11. mennessä.

Pääkaupunkiseudun pikkujoulut järjestetään Vantaan Heurekassa 9.12. kello 12 alkaen. Luvassa on tiedekeskus Heurekan tutkiskelua, lounasta ja mukavaa yhteistä ajanviettoa. Ilmoittaudu Vantaalla järjestettäviin pikkujouluihin 20.11. mennessä.

Nuorten pikkujoulut järjestetään tänä vuonna lahjoitusrahoilla. Lahjoitusten avulla nuorille on mahdollista järjestää mukavaa ohjelmaa ja elämyksiä. Suuri kiitos kaikille Epilepsialiiton toimintaan lahjoittaneille.

Löydät lisätietoja molemmista tapahtumista ja ilmoittautumislinkit Vertaistukea nuorille-sivulta.

Lisäksi vietämme nuorten etäpikkujouluja Sohvanurkassa 7.11. Tule mukaan!

Lisätietoja

Aida Mikkola

Tuen vapaaehtoistoimintaa ja koordinoin vertaistukitoimintaa. Vastaan nuorten toiminnasta. 

  • Nuoret
  • Yhteisö

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?

Aiheeseen liittyvää